height=405

Reporterii observatorulph.ro au surprins, în flagrant, cum doi cetățeni furau nisip de pe șantierul liniilor de tramvai.

Incidentul a fost filmat aseară, în jurul orei 21:00, la intersecția dintre străzile Găgeni și Șoseaua Nordului. Aici,  două persoane, cel mai probabil tată şi fiu, încărcau de zori nisip într-o căruţă.
Întrebaţi ce fac  acolo, oamenii au spus cinstit: „Luăm şi noi nisip ca să facem un grajd”.
Ieri, observatorulph.ro a publicat imagini incredibile de pe șantierul liniilor de tramvai, de data aceasta din zona Halelor Centrale, unde se vindeau răsaduri de roșii, legume și chiar articole de lenjerie intimă.
Detalii aici: Ce se vinde pe şantierul liniilor de tramvai. Imagini incredibile
Cum se fură nisip de pe șantierul  liniilor de tramvai din Ploiești:


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.