autobuz

Deși circulă gratuit cu autobuzul, prețul pe care îl plătesc zecile de mii de ploieșteni este scump: zgomot infernal, căldură insuportabilă, aglomerație și multă mizerie .

După ce, la începutul săptămânii, un autobuz al TCE s-a umplut de fum în centrul Ploieştiului, călătorii fiind nevoiţi să coboare de urgenţă pentru a evita un posibil accident, observatorulph.ro demarează o campanie privind starea deplorabilă în care se află parcul auto SC Transport Călători Express Ploiești.

Citeşte şi: Panică într-un autobuz RATP în centrul Ploieştiului - FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, un reporter observatorulph.ro a călătorit într-un autobuz PH 39 RTP,  care circulă pe traseul 5 (Spitalul Judeţean- Mihai Bravu). Experiența, împărtășită de zeci de ploieșteni înghesuiți în această conservă pe roți, pe care scrie mândru “eu nu poluez”, a fost mai mult decât neplăcută. (va continua)
Alătură-te și tu campaniei "Observatorul încurajează jurnalismul civic!". Descrie abuzurile la care ai asistat sau ai fost supus pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vezi mai jos condiţiile din autobuzele TCE:

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.