Potrivit

Potrivit unui proiect de hotărâre, ce va fi discutat în viitoarea ședință a Consiliului Local Ploiești, prețul abonamentelor TCE va scădea considerabil. Prin această măsură, fondurile alocate de la bugetul local pentru subvenționarea transportului gratuit se vor reduce cu aproximativ 25%. Cei care au de câștigat, dacă proiectul va fi aprobat, sunt navetiștii și elevii care nu au domiciliul în Ploiești.

În raportul de specialitate se arată că, "după introducerea transportului public gratuit, a crescut considerabil numărul de călători, de la 6.500 mii călători / lună la cca 27.000 mii călători lună. Astfel tariful mediu / călătorie, a scăzut de la  1,141 lei la la 0,266 lei. Potrivit statisticii TCE, din totalul de călători înregistrat în prezent, 98%  circulă pe bază de abonament/autorizaţie, iar influenţele de reducere din tariful mediu / călătorie se  reflectă în valoarea abonamentului".
Listă tarife propuse de TCE Ploiești
tarife


 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.