TCE Ploiești modifică prețul abonamentelor

0

Potrivit

Potrivit unui proiect de hotărâre, ce va fi discutat în viitoarea ședință a Consiliului Local Ploiești, prețul abonamentelor TCE va scădea considerabil. Prin această măsură, fondurile alocate de la bugetul local pentru subvenționarea transportului gratuit se vor reduce cu aproximativ 25%. Cei care au de câștigat, dacă proiectul va fi aprobat, sunt navetiștii și elevii care nu au domiciliul în Ploiești.

În raportul de specialitate se arată că, "după introducerea transportului public gratuit, a crescut considerabil numărul de călători, de la 6.500 mii călători / lună la cca 27.000 mii călători lună. Astfel tariful mediu / călătorie, a scăzut de la  1,141 lei la la 0,266 lei. Potrivit statisticii TCE, din totalul de călători înregistrat în prezent, 98%  circulă pe bază de abonament/autorizaţie, iar influenţele de reducere din tariful mediu / călătorie se  reflectă în valoarea abonamentului".
Listă tarife propuse de TCE Ploiești
tarife

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău