Bărbatul care și-a omorât mama cu toporul este bolnav psihic

0
http://www.observatorulph.ro/exclusiv/39097-crima-oribila-la-campina

http://www.observatorulph.ro/exclusiv/39097-crima-oribila-la-campina

Ancheta declanşată de poliţişti şi procurori în cazul crimei oribile din Câmpina a scos la iveală faptul că bărbatul care şi-a ucis mama era bolnav psihic.

Duminică, 27 aprilie, Lazăr Boncu, de 63 de ani, a sunat la 112 pentru a anunța că mama sa a murit din cauze naturale. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei, care, la vederea rănilor de pe cadavrul găsit în baie, a anunţat Poliţia.
CRIMĂ ORIBILĂ LA CÂMPINA
Imediat, la faţa locului a ajuns o echipă operativă complexă, formată din mai mulţi poliţişti, un procuror, şi un medic legist. Aceștia au stabilit rapid că mama bărbatului care a sunat la 112 a fost, de fapt, victima unei crime. La faţa locului a fost găsit şi toporul cu care fiul i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului şi pe un antebraţ. Din primele informaţii a reieșit că omorul s-a produs în noaptea de 25 spre 26 aprilie, pe fondul consumului de alcool şi al unei depresii suferite de fiul victimei. Acesta era supărat că, pe 21 aprilie, sora sa i-a adus-o acasă pe mamă, în vârstă de 91 de ani, pentru a avea grijă de ea. Într-un acces de furie, bărbatul a lovit-o mortal cu toporul pe cea care i-a dat viaţă, anunţând decesul la 48 de ore după comiterea faptei. Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar fiul victimei a fost internat la Spitalul Voila din Câmpina, pentru ca medicii să stabilească dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii crimei. Asta deoarece bărbatul este bolnav psihic şi a mai fost internat la Voila la începutul acestei luni.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău