Salarii diminuate pentru personalul redistribuit de la RATP

0

ratp

După mai multe ore de discuții, personalul redistribuit ca urmare a lucrărilor la linia de tramvai a aflat că salariile vor fi diminuate pe durata celor doi ani în care are loc modernizarea.

După aproape două ore de discuții, cele 32 de persoane care vor fi redistribuite pe posturi de muncitori necalificați au obținut numai jumătate din informațiile legate de viitorul pe care îl vor avea la SC TCE SA. Conducerea societății i-a anunțat că salariile vor fi diminuate în sensul că net-ul lunar, indiferent de postul pe care îl vor ocupa, va fi de 1350 de lei, față de 1700 de lei, cât era salariul până acum. Mâine la ora 07.00, angajații în cauză au fost rugați să se prezinte la depoul societății unde vor afla pe ce posturi își vor desfășura activitatea în următorii doi ani, timp în care se desfășoară lucrări de reabilitare a liniilor de tramvai. Până la această oră, nu am reușit să obținem un punct de vedere oficial din partea Transport Călători Express. Precizăm că la discuțiile salariaților presa nu a avut acces.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău