Poluare masivă, ţinută ascunsă de autorităţi. VIDEO INCREDIBIL

0

Reporterii observatorulph.ro au surprins în flagrant deversarea în albia Cricovului Sărat, pe domeniul public al comunei Ciorani, a unor deşeuri provenite de la o sondă a Societăţii Naţionale de Gaze Naturale Romgaz.

Scene incredibile au fost surprinse la marginea localităţii Ciorani, pe marginea drumului către localitatea Adâncata din judeţull Ialomiţa. O vidanjă şi un autocamion cu numere de Mureş au deversat în albia Cricovului, la nici 200 de metri de ultima casă, deşeuri toxice rezultate în urma lucrărilor de foraj executate în zonă de SNGN Romgaz. Maşinile aparţin firmei Sabinex din Târgu Mureş, care se ocupă de "ecologizarea" deşeurilor, aruncându-le, pur şi simplu, pe câmp! Localnicii sunt disperaţi pentru că zi şi noapte maşini cu numere de Mureş descarcă în continuu pe marginea drumului fluid de sondă şi nămol de foraj. Potrivit legislaţiei privind protecţia mediului, astfel de substanţe sunt extrem de toxice, au un uriaş potenţial cancerigen şi trebuie neutralizate în depozite special amenajate.
Contactat telefonic, prin intermediul unuia dintre şoferii surprinşi în timp ce deversa deşeurile în albia râului, care se varsă în Prahova la doi km de locul faptei, Sabin Pop, patronul firmei Sabinex, susţine că avea acordul autorităţilor locale pentru această operaţiune!
Detalii despre această poluare masivă puteţi afla în această seară, în emisiunea "Direct la subiect" difuzată de Wyl TV de la orele 20:00:
Imaginile de mai jos au fost surprinse în această dimineaţă, pe domeniul public al comunei Ciorani:


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău