Ieri, o filmare a unui ploieştean cu o reţea de escroci, care acţiona în zona Halelor Centrale, a făcut peste 6.000 de vizualizări pe Youtube. Observatorulph.ro vă prezintă povestea celui care a demonstrat că spiritual civic nu a murit.

Mihai Constantinescu este autorul filmării postate pe Youtube cu titlul “HOTI DIN PLOIESTI ! ATENTIE! RETINETI FETZELE ACESTEA!”în care descrie metoda folosită de aceştia. El a povestit, în exclusivitate pentru observatorulph.ro, ce s-a întâmplat.
“Familia noastră are un magazin în zona Halelor, iar ieri era la vânzare mama. La un moment dat. a intrat în magazin tipul cu cămaşă roşie, care apare în filmare legitimat de poliţişti. Bărbatul, cvare s-a dat la poliţişti ca fiind solist, a cerut o cola. În timp ce mama îi dădea restul la o hârtie de 100 de lei, a intrat în magazindoamna din filmare, care înjură şi scuipă. Aceasta a cerut o apă plată la 0,.5 spunând că îi este rău. Mama, de bună credinţă, a servit-o imediat, timp în care primul individ a început să facă scandal că nu i-a dat mama restul corect şi că lipsesc 50 de lei. Mama, vânzătoare cu experienţă, i-a replicat imediat că i-a numărat restul în faţă şi că nu are cum să greşească, însă în discuţie a intervenit doamna, care era complice. Aceasta a început să strige că a văzut că nu i-a dat restul corect şi să îi dea banii aşa zisului client păcălit. Norocul mamei a fost că un alt client, care se afla în spatele escrocului, a văzut o hârtie de 50 de lei pe jos, probabil scăpată din grabă de acesta. Atunci mama şi-a dat seama de manevră şi a început să strige după ajutor”, a povestit Mihai Constantinescu. Acesta şi fratele său erau în curtea din spatele magazinului şi au venit în grabă să vadă ce se întâmplă, însă cei doi escroci dispăruseră. Imediat, fraţii au luat urma lor şi l-au găsit pe individul cu restul în maşina marca Volo din filmare, pe care au blocat-o până la sosirea unui echipaj de poliţie. Inspirat, Mihai a atras-o la maşină şi pe femeia care juca rolul de victimă, intrând astfel şi aceasta în vizorul poliţiştilor. Cei trei escroci au fost conduşi la secţia de Poliţie, pentru declaraţii, iar mama lui Mihai a depus plângere.
“Am pus acea filmare pe Youtube în speranţa ca oamenii să vadă feţele escrocilor, iar cei care au fost păcăliţi să îi recunoască şi să depună plângere. Aştept, cu nerăbdare, să văd cum se finalizează ancheta la Poliţie”, a declarat Mihai Constantinescu. Acesta are 29 de ani şi este practicantul mai multor sporturi, precum ciclism sau ski.
IMAGINI FILMATE DE PLOIESTEANUL CU SPIRIT CIVIC AICI:
REŢEA DE ESCROCI, CARE ACŢIONEAZĂ LA HALE, FILMATĂ ŞI POSTATĂ PE YOUTUBE

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău