Cu ce se ocupa Păvăleanu la Guvern EXCLUSIV

0
pavaleanu

Observatorulph.ro vă prezintă, în exclusivitate, cu ce s-a ocupat Marcel Păvăleanu la Guvern. Acesta a fost arestat sâmbătă, împreună cu alte persoane, pentru evziune şi spălare de bani, prejudiciul estimat depăşind 35 de milioane de euro.

CONSILIERUL LUI PONTA, REŢINUT PENTRU SPĂLARE DE BANI ŞI EVAZIUNE FISCALĂ

La solicitarea observatorulph.ro privind activitatea lui Marcel Păvăleanu, Secretariatul General al Guvernului a comunicat că acesta a fost detaşat în cadrul SGG în funcţia de consilier în cadrul Compartimentului de Relaţii Interinstituţionale pe o perioadă de 6 luni. Detaşarea lui Păvăleanu a încetat înainte de expirarea termenului, atribuţiile de serviciu fiind primirea şi selectarea corespondenţei.
DE CE VREA MARCEL PĂVĂLEANU ÎN LIBERTATE
La scurt timp după reţinerea lui Păvăleanu de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti. premierul Ponta a declarat că nu-l cunoaşte pe fostul consilier de la Secretariatul General al Guvernului.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău