Eroare majoră Sala Sporturilor Olimpia: spectatorii nu văd porţile!

0

Un cititor al observatorulph.ro ne-a sesizat o gafă incredibilă a proiectanţilor şi/sau constructorilor sălii Sporturilor Olimpia din Ploieşti.

Este vorba de vizibilitatea pe care o au spectatorii din noua tribună construită în urma lucrărilor de modernizare, care au durat aproape trei ani şi au costat peste două milioane de euro. Astfel, dacă asişti la un meci de handbal nu poţi vedea una dintre porţi din cauza unui perete! Cititorul nostru, Viorel Paul, ne-a trimis fotografia alăturată cu mesajul "Meserie te halesc! Dacă în Sala Sporturilor din Ploieşti o să fie un meci de handbal şi te aşezi în tribuna nouă, cum o să vezi poarta?". 
Sala Sporturilor Olimpia a fost inaugurată de premierul Victor Ponta săptămâna trecută, fiind încălzită cu câteva zile înainte pentru ca politicienii prezenţi la eveniment să nu sufere de frig.
Înainte de eveniment, în oraş au fost montate mai multe panouri în care apăreau figurile primarului Ploieştiului, preşedintelui CJ Prahova şi premierului Ponta cu mesajul "Am promis, am făcut!"

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău