Situație fără precedent la RATP Ploiești. Pentru a doua zi, autobuzele care ar fi trebuit să plece în cursă la prima oră nu au avut combustibil. În jurul orei 8.00, două mașini, care trebuiau să efectueze curse pe traseele 5 și 35, au rămas fără motorină, iar altele nu au mai fost scoase din garaj.

Cum erau să rămână autobuzele RATP în garaj

„Este practic imposibil să lucrezi așa. Se strânge combustibilul cu găleata de la mașinile care nu sunt în cursă, pentru a se introduce în autobuzele care trebuie să plece pe traseu. În data de 12 septembrie s-au dat salariile, s-a oprit CAR-ul, însă salariații nu au cum să împrumute bani, deși este dreptul lor. S-au blocat aceste împrumuturi. Primăria, prin ASSC, ar fi trebuit să dea banii pentru serviciile prestate pentru persoanele cu handicap, inclusiv pentru pensionari, însă nu s-a întâmplat. Ieri, am fost mințiți că pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiești va exista un proiect de rectificare a bugetului ASSC pentru ca instituția să dea banii mai departe la RATP, însă nu s-a întâmplat nici acest lucru”, ne-a declarat Ion Mișcă, liderul sindicatului de la RATP. }n plus, spun salariații care s-au strâns în această dimineață în curtea RATP, de două-trei luni, salariile nu se dau la timp, fiind întârziere de 3-4 zile. Oamenii se tem ca nu cumva aceasta să fie o manevră pentru declararea insolventei proaspetei înfiintate societăți de transport în comun, SC Transport Călători Express.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.