- Publicitate -

Marea Confruntare pentru Primăria Ploiești. Cum le poți adresa întrebări candidaților?

Data:

Distribuie articolul:

A doua dezbatere electorală pentru Primăria Ploiești, organizată de Observatorul Prahovean, va avea loc luni, 27 mai, de la ora 20:00, și va fi transmisă în direct pe platformele noastre. Moderatori vor fi jurnaliștii Marius Nica și Bogdan Enache.

- Publicitate -

Vor participa: Răzvan Enescu, candidatul Alianței Dreapta Unită, Bogdan Nica, candidatul PNL, Mihai Polițeanu, candidat independent susținut de Mișcarea Noi, Ploieștenii și Alexandru Săraru, candidatul AUR.

Temele dezbaterii sunt: sănătate, educație, sport și timp liber.

Le puteți adresa întrebări celor patru candidați pentru oricare dintre temele dezbaterii folosind adresa de mail redactie@observatorulph.ro.

- Publicitate -

Termenul limită până la care se primesc întrebările, din motive organizatorice, este luni, 27 mai, ora 13:00.

Întrebările vor fi introduse într-o urnă și extrase de fiecare candidat în parte pe parcursul transmisiei.

Dezbaterile vor fi transmise live pe următoarele suporturi:

- Publicitate -

www.observatorulph.ro – aprox. 100.000 vizitatori unici/zi, https://www.facebook.com/ObservatorulPrahovean – 171.000 urmăritori, https://www.youtube.com/@Observatorul_PH – 14.300 urmăritori, https://www.youtube.com/@ICarsRO – 5.999 urmăritori, https://www.youtube.com/@emisiuneaprocesverbal – 2.900 urmăritori.

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

2 COMENTARII

 1. Felicitari pt. Marius si Bogdan care au incercat, si au reusit partial , sa tina discutia in mana. (sunt convins ca stiti ca si alte nume celebre nu au putut sa tina in mina total asemenea confruntari, deci bravo inca o data). Cit priveste intilnirea ca atare, nimic interesant, numai cai verzi pe pereti emisi de candidati, fara argumente fara nici o sustinere financiara, logistica, umana , la cap. „Nice to have”, mai putin un singur candidat pe care, desigur, nu il numesc. Este f.bine ce faceti pt. ca este singurul canal prin care aflam si noi cite ceva despre candidati. Continuati ! Cit priveste participarea Dlui. Primar in functie, partial ii dau dreptate, pt. ca toata intilnirea se va transforma intr-un fel de Inchizitie, Torquemada, si sigur exista motive, in care toata lumea, i.e. candidati si public, o sa se napusteasca asupra lui, si va fi doar un spectacol de acuzatii si invective. Sigur, Dvs. presa va plac, Sex, Scandal, crime si omoruri,
  …etc.. Daca puteti sa-l aduceti pe dl. Primar in functie, nu v-a fi nici un cistig pt. noi cetatenii, dar v-a fi pt. Dvs., succes, si pentru cetatenii dela Vest si Malu Rosu, si nu numai, care adora scandalul, inainte sa se imbete si|sau sa-si bata nevasta.

 2. Pentru intilnirile viitoare (if any) citeva intrebari de cetatean :
  – cind se va incheia cu „cel mai bun tratament nu este Judetean Ploiesti , ci sa iei trenul la Bucuresti ?”. Marturisesc ca, din pacate, am fost internat anul trecut 32 zile in doua spitale din Buc. . Vreau sa spun ca personalul medical este DEDICAT total pe pacientii pe care ii are fiecare, personalul mediu este la fel de dedicat , in ciuda problemelor pe care le au, i.e. ture prelungite, pacienti recalcitranti, nr. de pacienti arondati, etc… , mentionez ca nu am sesizat lipsa de materiale , si numai pt mine am socotit cite se consuma pe zi, foarte mult !!!. In acelasi timp nimeni nu a cerut spaga, fereasca Dzeu, nici nu a primit cind au fost „incintati”, chiar si la nivel infirmiere si brancadieri. Deci stimati colegi, la Buc. este altceva, atit din pdv actul medical cit si la modul cum esti tratat. Mi-a dat speranta ca se mai poate face ceva in tara asta, sper ca si la Ploiesti ;
  – cind se va sistematiza centura vest, iesirea spre Tgv, cit si giratoriul Carrefour spre Blejoi, se va zice ca nu este la noi este la CNAIR, poate ca asa este, dar v-ati dus sa va „luati de git cu ei” pt. ca este orasul pe care il gestionati.!!! la fel cu subtraversarea CF la iesire din Ploiesti, unde este un „bottle neck” clasic, zona Coca Cola. Cred ca aceasta este una de manual care dovedeste INCOMPETENTA, LIPSA DE INTERES SI MOTIVATIE, AMATORISMUL SI LIPSA DE SCOALA SI CUNOSTIINTE IN GENERAL …… etc.etc…… , a ADMINSTRATIEI PRIMARIA PLOIESTI sub toate „guvernarile” de 34 ani !!!!!!
  – ce PROGRAME exista , da , programe cu subiect si predicat cu plan de actiune si cu oameni „project manager” care sa RASPUNDA pentru : sanatate, educatie, cultura, divertisment,….. . Care sunt aceste programe ? . Hai ca astea nu au ajuns pina la Pucheni sau Ciorani ;
  – cite fonduri EU au fost disponibile si cite s-au consumat efectiv ; cite proiecte au fost propuse si cite s-au realizat efectiv ; Cum au fost sanctionati oamenii, puchenari si cioraneni, care au ratat utilizarea fondurilor ? Ce alte ,masuri au fost luate -. , i.e. (fuga la Wiki) destituire, desfacer CM, etc…. .;
  – cit au fost implicate firmele cu sloganul declarat „facem business responsabil, cu respect fata de planeta, alaturi de comunitatea in care ne dezvoltam” ? , si ce s-a realizat (altele decit un parculet pt.
  copii in Cameliei) ;
  – ce idei au noii candidati (cu actualul ne-am convins, vezi darimarea blocului 7 etaje, in curind si Palatul Culturii si Halele, proiecte ale dlui. profesor. arh. Toma.T. Socolescu), pt. a crea o zona de „well being” in centrul orasului, si nu numai. Actual nu ai unde sa te duci in oras, asa cum a spus un reporter de la Buc., „un oras prabusit”, duceti-va la Craiova, si in toate orasele din Ardeal dragi functionari din Primarie. Nu se duc, de ce ?, toata lumea stie. Primaria Ploiesti cea mai proasta din Romania.
  – Sigur , mai sunt muule, Marius si Bogdan sunt sigur ca lea aveati in minte, poate totusi v-am dat idei noi. Mult succes !!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

UPDATE-Lista primarilor aleși în localitățile din Prahova. Rezultate alegeri locale 2024

Observatorul Prahovean a publicat în timp real rezultatele numărătorii...

Observatorul Prahovean, lider de audiență în ziua votului la alegerile locale 2024

Observatorul Prahovean a fost lider de audiență în Prahova...

Andrei Volosevici a pierdut Primăria Ploiești (surse)

Andrei Volosevici, actual primar al Ploieștiului, a pierdut alegerile...

Sinteza „realizărilor” primarului Andrei Volosevici, la final de mandat 2020-2024

La final de campanie electorală ne-am propus să prezentăm...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Medicul Alin Scarlat explică puterea sentimentului de scop în viață

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Ce are de gând cu Ploieștiul. Invitat Mihai Polițeanu, primarul ales [LIVE]

Mihai Polițeanu, primul primar independent care a fost ales...

Cum ar fi putut arăta Ploieștiul dacă primar era Cristian Stan de la Târgoviște [VIDEO]

În timp ce primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, invocă tot...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -