Suporter al Petrolul Ploieşti, mort după ce a căzut din tren

0
suporteri petroul

suporteri petroulTragedie, în această seară, în rândul suporterilor Petrolul Ploiești! Un tânăr petrolist aflat în trenul care transportă suporterii echipei fanion a Ploieștiului la meciul de supercupă cu Steaua București a decedat după ce a fost aruncat din tren în urma unei altercații.

Incidentul s-a iscat, se pare, de la o dispută între suporterii agitați cu privire la derby-ul din această seară iar, la un moment dat, tânărul a căzut din tren. Impactul cu solul a fost extrem de puternic, motiv pentru care medicii sosiți la fața locului nu au avut altceva de făcut decât să constate decesul.

În trenul respectiv se află şi poliţişti de Transporturi Feroviare. La locul accidentului se fac cercetări de către echipe de criminalişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Ploieşti a declarat pentru ziarul Prosport: "Într-adevăr, confirmăm accidentul. Erau 1.000 de suporteri care se deplasau la Bucureşti, aveam jandarmi în fiecare vagon, dar nu este treaba noastră să intervenim atunci când se iau la bătaie. Nu a respectat regulile impuse. Putem confirma şi decesul".

Vom reveni cu amănunte!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău