- Publicitate -

Pompe de căldură conectate cu panouri solare, răspunsul la criză al constructorului complexului rezidențial de 10 etaje din centrul Ploieștiului

Data:

În contextul în care peste 50.000 de apartamente din Ploiești nu au apă caldă, iar toate prognozele indică faptul că prețul energiei va crește exploziv în viitorii ani, un dezvoltator imobiliar investește în soluții inteligente. Pentru a proteja viitorii locatari de șocurile pieței, inclusiv de creșterea costurilor de întreținere, Verytas Plus Construct, dezvoltatorul care construiește complexul rezidențial Bucegi 12, din centrul Ploieștiului, a inclus, încă din faza de proiect, dotarea acestuia cu pompe de căldură și panouri solare.

- Publicitate -

Apartamente de vânzare în Ploiești – pompe de căldură

Apartamentele de vânzare în blocul Bucegi 12 din centrul Ploieștiului au un sistem de climatizare performant. Acesta este acționat prin intermediul pompelor de căldură, iar consumul de energie este parțial asigurat de panourile solare amplasate pe terasele blocului. În felul acesta, costurile de întreținere a locuințelor va fi unul redus, iar confortul locatarilor maxim.

Imobilul, a cărui construcție a început luna trecută, va fi primul de aceste dimensiuni din Ploiești, dotat cu sistem de climatizare bazat pe pompe de căldură și energie solară. Asta înseamnă că, atât căldura (prin pardoseală), cât și aerul rece din timpul verii, vor fi furnizate independent, pentru fiecare cameră din apartamente, printr-o simplă apăsare de buton.

Astfel, confortul sporit al viitorilor locatari va avea și un cost mult mai mic decât al proprietarilor de apartamente clasice.

- Publicitate -

Conform specialiștilor care lucrează la proiect, proprietarul unui apartament din complexul rezidențial Bucegi12 din centrul Ploieștiului va cheltui cu aproximativ 30% mai puțin decât cel al unui apartament într-un proiect standard. În plus, locatarii nu vor avea grija apei calde, fiind independenți de sistemul centralizat de termoficare.

O nouă premieră benefică viitorilor proprietari este că Bucegi12 este primul bloc rezidențial de aceste dimensiuni dotat cu fațadă parțial ventilată. Conform specialiștilor implicați în construcție, aceasta va funcționa ca o barieră termică atât pe timp de vară, cât și în sezonul rece, asigurând o climatizare naturală constantă în interiorul apartamentelor.

Acest sistem de climatizare este încă o garanție a faptului că Bucegi 12 își va respecta statutul de ”clădire de lux”. Imobilul nu va avea țevi de gaze ”înșirate” pe fațade sau pe scara scară interioară. De asemenea, de pe fațadă vor lipsi unitățile aparatelor de aer condiționat și coșurile centralelor de apartament.

- Publicitate -

Situat în centrul Ploieștiului, pe strada Bucegi, la nr 12, în imediata apropiere a Palatului de Justiție și cu acces direct în Parcul Mihai Viteazul, complexul rezidențial este prevăzut să fie finalizat la sfârșitul anului 2024.

Cei interesați pot obține mai multe detalii despre vânzarea apartamentelor din Ploiești pe www.bucegi12.ro, sau la telefon/whatsapp: 0723 226 060 sau 0754 770 777 ori e-mail: contact@bucegi12.ro.

VIDEO

- Publicitate -

(P)

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Imagini spectaculoase cu cel mai nou bloc din centrul Ploieștiului

Apartamentele imobilului Bucegi 12 din centrul Ploieștiului încep să...

SGU a început operațiunea de demolare a garajelor ilegale din Ploiești [FOTO-VIDEO]

Angajații SGU Ploiești demolează astăzi mai multe garaje construite...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (II)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

O familie din Prahova, a cărei casă a fost mistuită de flăcări, primește ajutor de la antreprenori

În urmă cu câteva săptămâni, o familie din satul...

Întreruperi de energie electrică în Prahova în perioada 22-26 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Sedentarismul și obezitatea influențează longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Arhitectul Răzvan Enescu: ”Andrei Volosevici ne-a mințit în 2020”

Arhitectul Răzvan Enescu, a acordat un interviu lui Bogdan...

De ce e importantă conducerea defensivă într-un trafic agresiv? Sfaturile expertului Silviu Toma [VIDEO]

Silviu Toma face o analiză pertinentă a stilului de condus al românilor.
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -