- Publicitate -

Doi consilieri locali ai Ploieștiului se implică în campania pentru educație disponibilă în Prahova – VIDEO

Alexandru Ștefan (Prahova în Acțiune) și Mihai Tonsciuc (USR) sunt primii consilieri locali din Ploiești care se implică în campania pentru educație. E vorba despre proiectul “Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală”.

Aceștia au dorit să își exprime punctul de vedere în legătură cu educația și și-au arătat susținerea față de întreg demersul jurnalistic. Campania se adresează elevilor și profesorilor din Prahova, de liceu și gimnaziu.

Alexandru Ștefan, medic veterinar și consilier local al Municipiului Ploiești

“Îmi făcusem greșit tema. Se întâmpla undeva în clasa a 2-a sau a 3-a. Am fost scos în fața clasei și am fost dat un exemplu negativ în fața tuturor pe motiv că nu am fost în stare să îmi fac corect tema. Lucru care pe copil îl impactează negativ pe toată perioada vieții, din punctul meu de vedere.

Citește și: Consilier local amenințat cu moartea de mafia imobiliară din Ploiești – Observatorul Prahovean LIVE

Încurajez profesorii, să spună ce deficiențe din punct de vedere al materialelor didactice există, dacă sunt nemulțumiți cu programa școlară sau dacă sunt mulțumiți de anumite aspecte ale programei școlare.

Profesorii sunt inima și plămânii societății românești. Consider necesar, când există evenimente negative singulare, ca aceste elemente să fie eliminate din sistemul de învățământ pentru că este cel mai important aspect al societății noastre.”, Alexandru Ștefan, consilier local Ploiești.”, a declarat consilierul local, Alexandru Ștefan.

Mihai Tonsciuc, cel mai tânăr consilier local Ploiești

“Dacă te-ai aflat în situația să nu ai săpun în școală sau să nu ai un teren de fotbal sau de baschet adecvat echipat și ai simțit că nu ai cui să spui problema asta. Că Inspectoratul pare prea distant, prea străin față de un simplu elev și că părinții nu au puterea să îți rezolve problema, atunci cred că ar trebui să comunici și altora.

Citește și: “Copiii mă judecă foarte mult, mă jignesc, mă scuipă” Ce mesaje trimit elevii școlilor din Prahova în campania “Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală”

Fiindcă așa dezvoltăm un spirit al comunității: identificând probleme comune și soluții comune. Și cred că în 2022 nu mai e cazul să punem lucrurile sub preș, să ne prefacem că anumite lucruri nu se întâmplă, fiindcă asta ține lucrurile pe loc, așa cum sunt.”, a spus consilierul local, Mihai Tonsciuc.

Citește și: Marta Mocanu, tânăra din Gura Vitioarei îndrăgostită de poezie și Eminescu: “Strâng bani să-mi public trăirile și emoțiile”

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Cine credeți că este de vină pentru că Ploieștiul a rămas fără apă caldă?

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Caravana polițiștilor prahoveni, „Vacanță în siguranță”, a ajuns la Sinaia

Oraşul Sinaia este de departe cea mai cunoscută destinaţie turistică de pe Valea Prahovei, frumuseţea locurilor, multitudinea traseelor montane şi posibilităţile diverse de cazare,...

Polițiștii din Prahova sunt alături de Asociația Arca lui Norocel pentru siguranța animalelor

Marți, 2 august a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Prahova s-au alăturat reprezentanților Asociației Arca lui Norocel, care desfășoară o campanie de informare a...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Openul de tenis de la Toronto

Simona Halep (locul 15 WTA) a învins-o în sferturile de finală ale Openului de la Toronto pe Cori Gauff (locul 11 WTA) și astfel,...

Restaurante și feluri de mâncare în Bruges

După ce ne-am tot plimbat pe la Marea Nordului și prin alte orașe belgiene, cu siguranță vă întrebați unde mâncăm în Bruges? În Bruges o masă la...

David Popovici s-a calificat în finala de 100 de metri liber în cadrul Campionatului European de Înot de la Roma

În această seară, înotătorul român, David Popovici, s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber la Campionatul European de Înot de la...

Ce supercaruri mai aduc românii în țară? Primul exemplar McLaren 765 LT a trecut pe la RAR Grivița

Sunt doar 765 în toată lumea și reprezintă un model aniversar, serie limitată, al brandului exclusivist McLaren. Poate atinge 100 de km la oră...

E vineri, 12 august. Tot dușuri reci, la Ploiești. Deja ne-am obișnuit cu situația?

Nu e zi în care să nu mă gândesc la faptul că Ploieștiul a rămas fără apă caldă. Ar fi putut fi o farsă...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -