Dosar penal în cazul morții suspecte a primarului din Măgureni

moarte suspecta primar Magureni

moarte suspecta primar MagureniInspectoratul Județean de Poliție Prahova a deschis dosar penal în cazul decesului primarului din Măgureni, Gheorghe Iarca. Serviciul de Medicină Legală Prahova a confirmat că moartea edilului nu a survenit ca urmare a intoxicației accidentale cu ciuperci, iar acum se fac cercetări pentru a se elucida împrejurările în care a survenit decesul.

- Publicitate -
- Publicitate -

Decesul fulgerător al primarului din Măgureni, Gheorghe Iarca, a luat o întorsătură neașteptată. După ce medicii de la Serviciul de Medicină Legală Prahova au efectuat necropsia s-a constatat că decesul nu a survenit ca urmare a intoxixației accidentale cu ciuperci. Raportul de expertiză anatomopatologică a ajuns la Poliție. „Într-adevăr, în cazul respectiv s-a întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă și se fac verificări. În momentul de față. Sunt administrate mijloace de probă inclusiv rapotul de expertiză, pentru clarificarea situației și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul”, ne-a declarat Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. Separat, inclusiv Direcția de Sănătate Publică Prahova a transmis astăzi o adresă către Serviciul de Medicină Legală Prahova prin care se solicită raportul de expertiză. Reamintim faptul că, vineri, primarul comunei Măgureni a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, cu suspiciunea de intoxicație accidentală cu ciuperci. Deși starea acestuia se îmbunătățise sâmbătă, în cursul nopții a decedat.

Roxana Tănase
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -