- Publicitate -

Spitalul General CF Ploiești pe Google: De la “Ce ați venit aici?! Spitalul nu are resurse.” la “Mulțumesc doamnei Dr. Popescu Mihaela care mi-a salvat viața”

În acest episod, Observatorul Prahovean publică mesajele cetățenilor cu privire la Spitalul General CF Ploiești.

Pe Google, Spitalul General CF Ploiești a primit, în ultimii 5 ani, recenzii, atât din partea pacienților nemulțumiți, cât și recenzii pozitive, care subliniază faptul că nota medie acordată de către utilizatori ar putea fi una conformă cu realitatea.

Apreciem prezența spitalului pe internet și a site-ului care are conține legătură către recenziile publicate pe internet de către pacienți. La momentul scrierii acestui articol spitalul are 31 de recenzii, iar nota medie oferită de către utilizatori este de 3,8 din 5.

Părerea cetățenilor despre Spitalul General CF Ploiești:

Comentariul vine din partea unui posibil pacient care, din păcate nu s-a semnat, dar care aduce suficiente argumente vis a vis de problemele pe care le-a întâmpinat:

“Spitalul CFR Ploiești. Hmmm, greu. De fapt, de la-nceput sunt subiectiv. Și acum, să-i dăm drumu’ la analiză: Un colectiv de medici care doresc să facă cât mai multe. Colectivul de asistente medicale pare destul de închegat, dar nu este, individualități, fițe, vedete, fie neobservate ( mă îndoiesc profund), fie ignorate de conducere;

Citește și: Consiliul Județean Prahova pe Google: „Am niște prieteni „plimbați” de peste un an între administrațiile județului” și „Nu ar fi normal să putem comunica și prin intermediul e-mailurilor?”

Dotările spitalului, împreună cu dăruirea unor membri ai corpului medical, medici, asistenți, infirmieri, etc. compensează orice alt neajuns.

Eu cred că un efort minim de transformare a unei strâmbături de pe o față acră într-un zâmbet pentru pacient nu e prea mult. Atât. Succes.”

Există și recenzii pozitive. Cristina a scris despre spital următoarele:

“Un spital curat, cu oameni minunați, de la medici până la infirmiere, care dau dovadă nu doar de profesionalism, ci și de empatie față de toți pacienții. Mulțumesc doamnei Dr. Popescu Mihaela care mi-a salvat viața.”

Ana a fost nevoită să aștepte 75 de minute pentru un control care, spune aceasta, ar fi trebuit să dureze doar 7 minute:

“Cea mai proastă experiență din ultima vreme. Am fost programată la ecografie. În fața mea era o pacientă care nu avea programare, dar avea… alt bilet de intrare? Nu, nu era o urgență.

Bineînțeles că asta i-a oferit prioritate și după ce i s-au făcut investigații timp de o oră și 15 min, am intrat și eu. Ecografia mea abdominală generală s-a întins pe durata a exact 7 minute. Nu pot să nu mă întreb câte organe în plus avea doamna de dinaintea mea, pentru ca 75 min împărțit la 7…

Citește și: Parcul Municipal Ploiești Vest pe Google: “Mai e mult până la titlul de parc”, “O mare bătaie de joc!”, “Cel mai urât parc mare din câte am văzut”

Curiozitatea m-a determinat să aflu cât stă înăuntru și pacientul care-mi urma si, ghiciți… fix 7 minute. Din păcate, nu avem unde reclama astfel de cazuri pentru că („intrușii” nefiind programați/înregistrați) nu ai cum să demonstrezi că acea consultație s-a întâmplat. Dar cred că policlinica poate solicita și afișa programările din ziua respectivă, astfel încât să știm și noi, când ajungem la ușă, că nu se strecoară pe timpul nostru x, y și z.

Plătim asigurare, îngrășăm fondurile sistemului medical, ne plângem că se epuizează rapid și din el, nu știu ce procent, se scurge către… Cât despre veridicitatea rezultatului medical, nu știu. O să fac alta ecografie care să mi-l confirme/infirme. Pe banii și timpul meu, nu?”

Vasilica a lăsat o recenzie pe Google după ce soțul acesteia a fost salvat de către cadrele medicale ale spitalului:

“Mulțumesc tuturor cadrelor medicale, de la doctori la infirmieri, care contribuie la bunăstarea soțului meu care, datorită lor, acum mai este în viață . Dumnezeu să vă dea multă sănătate și putere de muncă.”

Ilinca subliniază cu disperare experiența proastă pe care a avut-o:

“Cea mai proastă experiență avută cu dr. Crăciun Creola, medicină internă. Te duci ca și aparținător disperat cu pacient care abia se ține pe picioare pentru internare și răspunsul pe care-l primești este să pleci la alt spital pentru că pacientul este foarte grav, iar spitalul CF Ploiești nu are, citez cele spuse de doctor Crăciun Creola: «Ce ați venit aici?! Spitalul nu are resurse.»

Înțeleg faptul că pacientul era foarte grav, dar tu ca medic nici măcar nu ai venit să vezi dacă pacientul este bine sau să chemi salvarea pentru că pacientul nu se mai putea deplasa.

Așa că singura soluție a fost să fac rost de un scaun pe care să așez pacientul și din incita spitalului să sun la 112, de pe telefonul meu, să pot transporta în siguranță pacientul la alt spital.

Singura persoana care m-a ajutat a fost o doamna infirmieră care a făcut rost de un scaun pe care să așez pacientul. Vreau să-i mulțumesc doamnei infirmiere pentru acea vorba buna și ajutorul acordat.”

Sub pseudonimul Vama, posibillul pacient a publicat următorul text:

“Iunie 2020: mi s-a refuzat actul medical de către 2 persoane din c.m. Menționez că sunt asigurat și aveam bilet de trimitere de la medicul de familie. Motivul, și citez : «Aaah… În perioada asta nu se poate. Noi nuu… nu…»”

Un cetățean:

“Analizele gratuite, de fapt, te costă de la 200 lei în sus. Jalnic. Nu va recomand.”

Recenziile pe care le citiți în cadrul acestui articol sunt publicate pe Google și nu reprezintă însăși realitatea legată de Spitalul General CF Ploiești. Utilizatorii nu au trăit neapărat experiențele pe care le-au detaliat, însă comentariile publicate pot reprezenta un punct de vedere pertinent, chiar un semnal de alarmă în anumite situații.

Citește și: Gara de Sud Ploiești pe Google: “Este mizerabilă și infectă”, “Îți e scârbă să pășești în ea!”, „Păcat de clădirea istorică”

Încurajăm pe această cale ca cititorii să ofere cât mai multe recenzii în urma experiențelor, pozitive sau negative, pe care le-au trăit. Astfel, putem construi o idee de ansamblu pertinentă asupra a ceea ce se întâmplă în cadrul instituțiilor vizate și nu numai.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți de acord să citiți ziarul Observatorul Prahovean fără reclame, dar contracost? 

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Google închide magazinul de jocuri Stadia

Google a anunțat că închide platforma de streaming de jocuri Stadia pentru reducerea costurilor companiei. Potrivitgo4it.ro, serverele Stadia vor fi închise pe data de 18...

Cine este românca sărbătorită astăzi de Google Doodle

Azi, 18 iunie, Google o sărbătorește cu un Google Doodle pe Ștefania Mărăcineanu, o chimistă și fiziciană română de renume internațional, la 140 de...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Spitalul din Câmpina, dotat cu un aparat rar, de ultimă generație, pentru spargerea pietrelor la rinichi

Un aparat ultraperformant pentru fragmentarea pietrelor la rinichi a fost achiziționat de către Spitalul Municipal Câmpina. Este unul dintre puținele aparate din România care...

Un român și un italian au furat trufe de pe un fond cinegetic din Prahova. Au folosit câini special antrenați – FOTO

Un român și un italian au fost depistați, joi, în zona montană cu..."diamantele Pământului", pe fondul cinegetic "25 Feleacu". Cele două persoane au recoltat,...

Este considerat cel mai frumos sedan al momentului. La ce prețuri poate fi achiziționat în România

Noul Peugeot 408 are ceva deosebit. Se pare că francezii au dat lovitura cu designul modelelor din ultimii ani, rămânând acum de văzut dacă...

Cea mai mare expoziție din țară, dedicată titanilor artei spaniole, Goya și Dali, a fost deschisă la Bușteni

Cea mai mare expoziție din România dedicată artiștilor Francisco de Goya și Salvador Dali are loc la Castelul Cantacuzino din Bușteni. Mai mult de...

Au fost identificați derbedeii din Bariera București care au făcut scandal și au distrus elemente de mobilier stradal

După ce Observatorul Prahovean a publicat articolul ,,Tineri filmați azi noapte în Bariera București în timp ce distrug bănci și aruncă tomberoane în mașini...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -