caini otravitiScene de coșmar, în această dimineață, pentru mai mulți ploieșteni care locuiesc în apropierea autogării Nord a orașului. Mai mulți câini au fost găsiți fără suflare de către angajații unui service auto din zonă, cel mai probabil fiind otrăviți.

 

Oamenii susțin că patrupedele care își fac veacul în zonă sunt vaccinate și sterilizate și, mai mult decât atât, sunt foarte blânde. Reprezentanții Asociației pentru Protecția Animalelor au fost sesizați de către locuitorii din zonă iar, la scurt timp după descoperirea șocantă, au plecat spre Palatul Administrativ. În momentul de față, aceștia așteaptă să intre la supbrepfectul Rodica Paraschiv pentru că, susțin ei, de mai bine de o săptămână, în mai multe zone ale orașului au fost găsiți câini morți, patrupede sterilizate și îngrijite de către acestea. În plus, reprezentanții Asociației pentru Protecția Animalelor vor depune în cursul zilei de astăzi o cerere la Primăria Ploiești prin care solicită autorizarea efectuării unui miting de protest pe această temă. Vezi mai jos imaginile cu câinii otrăviți în zona de Nord a Ploieștiului.

caini otraviti

caini otraviti

 

caini otraviti

caini otraviti

caini otraviti

 

caini otraviti

caini otraviti

caini otraviti

 

caini otraviti

caini otraviti

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...