Povestea ploieșteanului Mihai Constantinescu: “Am învățat să fiu curios, să nu mă mulțumesc cu ce am!”

0
Mihai Constantinescu, Ploiești, activist, activist, interviu, viață politică, primar,

Povestea activistului Mihai Constantinescu este despre implicarea în viața comunității și despre inițiativele civice prin care a dorit să tragă un semnal de alarmă.

Invitatul a creat campanii pentru iubitorii de ski și a dat dovadă de curaj atunci când s-a confruntat cu o gașcă de hoți pe care i-a filmat și i-a pus pe YouTube.

Îi mulțumește unei profesoare din gimnaziu care a reușit să îl învețe cum să asimileze informația, dar mai ales să își pună mai multe întrebări înainte de a lua o decizie. Nu se ghidează după sloganul “crede și nu cerceta”.

Citește și: Andreea Ungureanu, astrolog autorizat: “Anul acesta este timpul ca cei din zodia Pești să iasă în față”

Mihai Constantinescu este omul pe care îl puteți chema dacă vreți să vă curețe zăpada din fața blocului, evident, ca să vă ofere o lecție despre activism și implicare în comunitate. Este prezent în viața politică, însă, spune acesta, își permite să gândească liber. Ar vrea ca Ploieștiul să fie mai curat și nu vede cu ochi buni demolarea blocul cu 7 etaje din Ploiești.

Invitatul spune că nu și-ar dori să devină primar

Consideră că un primar are foarte multe responsabilități și bătăi de cap. Îl apreciază pe actualul primar al Ploieștiului, mai ales pentru că l-a surprins în miez de noapte cum verifica pubele.

Citește și: Interviu inedit cu Marius Popa, dj la Radio Prahova: “Locuiesc în Ploiești, în apartamentul părinților și mă bucur că, după atâția ani de muncă, am camera mea”

Rar bea cafea, iar de alcool nu se atinge, însă, alături de familie, are un business local pe care îl vede ca o portiță deschisă pentru a cunoaște și a lua pulsul orașului.

Urmărește interviul integral cu Mihai Constantinescu:

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău