Kaufland a demontat gardurile din magazinele din Ploiești care separau clienții vaccinați de cei nevaccinați FOTO-VIDEO

2

Gardurile montate zilele trecute în magazinele Kaufland din Ploiești, care separau clienții vaccinați de cei nevaccinați, au fost demontate. Decizia conducerii lanțului Kaufland vine după reacția negativă a opiniei publice, dar și a autorităților, care au demarat controale.

Reamintim că mai multe garduri de doi metri înălțime, învelite în folie de plastic, au fost montate la supermarketul Kaufland Sud din Ploiești, ulterior și în alte unități Kaufland din oraș, cum ar fi cel de pe Șoseaua Vestului.

Imaginile cu gardurile respective au fost publicate de Observatorul Prahovean aici: Magazinul Kaufland Ploiești Sud a montat garduri pentru a separa clienții vaccinați de cei nevaccinați – FOTO

Astfel, pe o parte a gardului puteau circula cei care au certificat verde, de aici având acces spre magazinele nealimentare.

Ceilalți clienți, fără pașaport verde, puteau intra doar în supermarket.

VIDEO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Au pus gard dar nu am fost controlat .
    La halele centrale un comert civilizat , curatenie !###
    Produse de la tarani (eram singurul taran din piata )
    Va incurca gardul sa rascoliti prin fructe si legume ?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău