Servicii de curierat de ”lux”. Pe emag un set de pahare costă 15 lei, iar transportul 89 lei

2

Scumpirea carburanților se reflectă nu doar în majorarea prețurilor la produse alimentare, ci și la tarifele pentru servicii de transport.

O cititoare care vrea să organizeze o mică petrecere de ziua fiului său a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a vrut să comande de pe emag un set de pahare de unică folosință.

”Se apropie ziua băiețelului meu în vârstă de 3 ani, care este foarte pasionat de pompieri. Voiam să îi fac aniversarea cu aceasta tematică. Surpriza a fost costul transportului de pe eMag, la niște pahare de unică folosință – 89 de lei. 😱, prețul paharelor fiind de 15 lei!” a fost mesajul cititoarei.

Citește și Reacția emag la amenda primită de la Protecția Consumatorilor de Black Friday

Aceasta ne-a trimis și dovada că produsele costau 15,94 lei, dar transportul de vreo 7 ori mai mult, respectiv 89,32 lei.

Acest produs nu era disponibil la livrare prin Genius, serviciul de curierat al emag la easybox, promovat ca fiind varianta mai ieftină decât serviciile tradiționale de curierat.

UPDATE Explicația transportului foarte scump în raport cu valoarea produsului constă în faptul că furnizorul produselor este o firmă din Bulgaria.

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

    • Da si Emag este cea mai corecta companie, nu are beneficii de pe urma ,,Sellerul-ui”, face totul pro bono, hai sa fim seriosi, oare de ce au fost amendati de anpc?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău