Tratamente Turcia. Invitat este medicul Mustafa Atabey, specialist în chirurgia bariatrică

0

Doctorul Mustafa Atabey este invitat astăzila emisiunea Tratamente Turcia. Medicul Atabey este specialist în domeniul chirurgie bariatrice și are o bogată experiență în ceea ce privește tratamentul și intervențiile chirurgicale necesare pacienților supraponderali.

www.tratamente-turcia.ro este website-ul dedicat pacienților români ce vor să recurgă la sprijinul medicilor din cadrul Medical Park Hospitals.

Dr. Mustafa Atabey este primul medic din seria de specialiști ce vor veni în fața dumneavoastră de două ori pe lună. Medicul turc va explica ce înseamnă obezitatea, care sunt motivele pentru care se ajunge într-o astfel de situație, de ce trebuie această boală tratată, dar și care sunt căile de tratament și intervenții.

Dacă aveți întrebări pentru medicul Mustafa Atabey, specialist în chirurgia bariatrică, le așteptăm la numărul de whatsapp 0785.075.112

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău