www.tratamente-turcia.ro. Un proiect ambițios, pus în aplicare de medicul Murat Gulseven, alături de o echipă de doctori de top din Turcia

0

S-a stabilit în România acum doi ani și a dezvoltat proiectul www.tratamente-turcia.ro. Un proiect ambițios, o muncă în echipă derulată în colaborare cu numeroși medici de renume din Turcia. Știința și informația sunt totul. Pentru un tratament corect avem nevoie de un diagnostic stabilit impecabil. Sunt parte din mentalitatea doctorului Murat Gulseven, fondator, manager și medic generalist în spitale medicale private, clinici și companii de turism medical. Deopotrivă este expert anestezist și de îngrijire critică pentru intervenții chirurgicale, serviciile de urgență în instituții sau companii medicale de cel mai înalt nivel.

 

Sănătatea ta este, cu adevărat, pe primul loc. Din momentul în care alegi să colaborezi cu noi, grijile tale devin problema noastră.”

Acesta este, practic, motto-ul echipei de medici, fiecare cu un CV absolut impresionant, echipă care vrea să ofere și României parte din experiența, capacitatea și numeroasele reușite pe plan medical.

„Suntem un grup de specialiști în domenii precum: medicină, legal hospitality, comunicare, foarte bine ancorați în realitățile din România și Turcia, cu conexiuni puternice în lumea medicală din ambele state. Vrem asigurăm servicii medicale, juridice, de reprezentare, de transport, cazare și efectuarea procedurilor medicale cu interpret român în spitalele din Turcia alese de către dumneavoastră. Totul fără niciun cost suplimentar pentru pacient.” spune medicul Gulseven.

Practic, mentalitatea cu care s-a plecat la drum, odată creat website-ul www.tratamente-turcia.ro, a fost aceea ca pacientul să beneficieze de tot ce înseamnă servicii medicale de top și aspecte care țin de partea juridică ori de acomodare, toate într-un singur loc, toate efectuate de către o echipă întreagă de specialiști, fiecare pe segmentul său.

24 de ore din 24, odată creată legătura cu cadrele medicale din Turcia, pacientul, indiferent de natura problemei de sănătate pe care o are, beneficiază de asistență și consultanță oferite gratuit. Fie prin intermediul numărului de telefon afișat pe site-ul mai sus menționat, fie ținând legătura prin varianta Skype cu personalul medical din Turcia.

Tot ce înseamnă colectare de date, istoric medical, consultanță, propuneri de tratament, consultații, se fac fără ca pacientul să se deplaseze la clinicile din Turcia. O echipă de medici de acolo stabilește cele mai bune variante de lucru, cea mai bună schemă de tratament, ulterior, persoana fiind chemată la unitățile spitalicești, parte a Medical Park Hospitals Group. Pe scurt, ospitalitate și disponibilitate din partea tuturor cadrelor medicale de acolo.

Medicul Murat Gulseven susține că nu există problemă de sănătate care să nu poată fi rezolvată de către specialiștii turci. Domeniile medicale acoperite țin de cardiologie, chirurgie plastică, gastroenterologie, ginecologie, urologie, hematologie, neurologie, obezitate, diabet și boli de nutriție, oncologie, ortopedie, chirurgie bariatrică, pneumologie, stomatologie ori transplant de organe și țesuturi.

În ceea ce privește prețurile, același medic susține că a încercat să le mențină la un nivel accesibil pacientului român, oferind în schimb servicii medicale cu adevărat performante și tehnologii de ultimă generație.

„Fiindcă niciun pacient nu se aseamănă cu altul, nicio problemă medicală nu poate fi „în oglindă”, chiar dacă diagnosticul e același, acordăm atenție sporită fiecărui caz în parte, fiecărei persoane stabilindu-i tratamentul individualizat. Și  asta în cel mai scurt timp posibil, fiindcă în chestiunile care țin de sănătate, de multe ori, poate fi vorba despre diferența dintre viață și moarte.” a concluzionat medicul Murat Gulseven.

Înregistrarea emisiunii poate fi urmărită aici:

 

Aici, la Observatorul Prahovean, de două ori pe lună vom aduce în fața dumneavoastră medici de top de la clinicile din Turcia, medici care vor vorbi, fiecare pe specialitatea lui, despre diferite afecțiuni și soluții de tratament. Totodată, veți avea posibilitatea să ne trimiteți întrebările dumneavoastră pentru ca specialiștii să poată răspundă prompt oricărei întrebări.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău