Erori în platforma de programare la vaccinare. Pățania unor prahoveni: ”Am bătut drumul degeaba până la centru!”

0

Zilele trecute, Prefectura Prahova a făcut un apel la cetățenii care doresc să se vaccineze anti-covid să se programeze în platforma națională pentru evitarea aglomerației la centrele din județ. Un cititor ne-a sesizat că a avut parte de o experiență neplăcută după ce a urmat sfatul autorităților.

În Prahova funcționează acum 23 de centre de vaccinare, dintre acestea numai în trei administrându-se serul de la Johnson, deși este foarte căutat pentru că se face în doză unică, fiind eliberat mult mai repede certificatul verde.

Citește și Imaginea zilei: ”Omor” la centrul de vaccinare Mediurg din Ploiești

Un cititor care a vrut să se vaccineze cu Johnson s-a programat în platforma națională, optând pentru centrul de la Puchenii Mari.

”Erau peste 50 de locuri disponibile, așa că m-am programat alături de mai mulți colegi să ne vaccinăm la Puchenii Mari. Am primit și recipisa pe mail cu confirmarea programării. Am ajuns acolo la ora 12, însă…surpriză! Centrul de vaccinare era închis.

Citește și Deschideți noi centre de vaccinare în Prahova! Nu lăsați oamenii să aștepte cu orele la coadă!

Abia după ce am căutat pe internet programul de funcționare al centrelor de vaccinare din Prahova am aflat că cel de la Pucheni nu funcționează în zilele de marți, joi și sâmbătă. Așa că am bătut drumul degeaba până acolo. Nu mi se pare normal ca programarea din platforma națională să nu țină cont de programul de funcționare a centrelor din Prahova” ne-a transmis cititorul.

Observatorul Prahovean a adus la cunoștința Prefecturii Prahova această situație.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău