Centrul de vaccinare din Boldești Scăeni a rămas fără doze. ”Stăm în frig de două ore, își bat joc de noi!” FOTO UPDATE

6

În timp ce autoritățile fac apel la populație să se vaccineze pentru a scăpa cât mai repede de valul al patrulea al pandemiei de coronavirus, procesul de vaccinare din Prahova începe să dea semne de ”oboseală”. În această dimineață, centrul de vaccinare din Boldești Scăeni a rămas fără doze din serul Johnson.

UPDATE Un lot de vaccinuri a fost adus la centru la ora 12:50, la aproape cinci ore de la deschiderea programului, când au fost disponibile doar 15 doze.

Zeci de persoane așteaptă, de la ora 8, în curtea centrului de vaccinare din Boldești Scăeni să se vaccineze, aici fiind administrat serul Johnson (doză unică).

Citește și Imaginea zilei: ”Omor” la centrul de vaccinare Mediurg din Ploiești

După două ore și jumătate de așteptare li s-a transmis oamenilor de la coadă nu există doze!

Este o mare bătaie de joc! Stăm ca proștii în frig, unii ne-am luat o zi liberă de la muncă să ne vaccinăm, iar ei au rămas fără vaccin! A ieșit o doamnă să ne anunțe că nu știe când va primi dozele, dar că ea pleacă la ora 14:00!” ne-a transmis un cititor care se află în această situație.

Observatorul Prahovean a informat Prefectura Prahova despre această criză.

Reamintim că, potrivit DSP Prahova, ieri mai erau 12.000 de doze de vaccin pe stoc, în județ.

Coadă la centrul de vaccinare din Boldești Scăeni:

Lista centrelor de vaccinare din Prahova:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

6 COMENTARII

  1. Vai, ce ne facem ! O sa postez la infinit : cand centrele erau GOALE, de ce nu venea nimeni sa se vaccineze ?!? Ce, au obosit daca au stat 2 ore afara ? Dar personalul medico-sanitar care sta de vreun an si jumatate „la picioarele” bolnavilor de Covid19 nu o fi obosit ??? Sa le fie rusine celor care au ceva de comentat acum despre orice neajuns legat de vaccinare ! Sa nu uitam ca, din cauza celor ca ei, România a donat doze, a vandut doze, A ARUNCAT DOZE DE VACCIN !!!

  2. Domnule Dan. Lasati-i dracu de doctori. Omoară oamenii , le baga oxigen, nu ii salvează. Si spuneți ca au stat la picioarele noastre ? Vai de capul vostru, ăștia care cred în doctori, covid, vaccin și restul…. e doar o mizerie sa facă nenorocitii bani. Vedeți voi peste 2,3 ani…

  3. @ Andreea.
    În USA 98% dintre cadrele medicale s-au vaccinat, adică vreo 20 de milioane de persoane, dintr-o populație totala de 350 de milioane. Sa înțeleg ca peste 2-3 ani or sa dispară?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău