Cum a aflat Cîțu, prin telefon, că nu va mai fi propus premier de Iohannis: ”Da, să trăiți, am înțeles!” (surse)

0

Un martor la ședința Biroului Politic Național (BPN) a liberalilor desfășurată în această dimineață a povestit pentru Observatorul Prahovean cum s-a ajuns la decizia de susținere a ministrului Apărării pentru funcția de premier, în detrimentul președintelui PNL, Florin Cîțu.

Ieri, aproape toți liderii PNL au făcut scut în jurul președintelui partidului, Florin Cîțu, și au anunțat pe Facebook și în presă că actualul premier interimar va fi propunerea cu care liberalii vor merge astăzi la consultările cu președintele Iohannis de la Cotroceni.

Un martor la ședința BPN din această dimineață a povestit ce s-a întâmplat la ședința de partid convocată de Cîțu.

”Chiar înaintea începerii discuțiilor, lui Florin Cîțu i-a sunat telefonul. În timp ce asculta mesajul interlocutorului pur și simplu se schimba la față. Convorbirea a fost extrem de scurtă, iar el nu a apucat să spună decât Da, să trăiți, am înțeles!” ne-a relatat martorul la ședință.

”După ce a închis, Florin ne-a spus celor prezenți că va fi o ședință foarte scurtă, iar propunerea de premier a PNL va fi Nicolae Ciucă (n.r. ministrul Apărării) Toți am rămas muți. Evident că ne-am gândit că numele lui Ciucă a venit de la șeful cel mare (n.r. președintele Iohannis)” a mai spus liberalul a cărei identitate nu o vom dezvălui din motive lesne de înțeles.

VIDEO Anunțul lui Cîțu privind propunerea PNL de premier în persoana lui Nicolae Ciucă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău