Primarul Andrei Volosevici este în direct, acum, la ObservatorulPh LIVE

1

Primul an de mandat, după alegerile locale din 2020. Cum s-a descurcat Andrei Volosevici, în condițiile unor așteptări imense, într-un Ploiești parcă blestemat să fie administrat sub orice critică, în ultimii 10 ani.

Emisiunea Observatorul Prahovean LIVE cu primarul Ploieștiului

Venit pe un val de simpatie, mulți ploieșteni apreciind ce s-a întâmplat în primul mandat, Andrei Volosevici a promis un oraș administrat ”la firul ierbii”, nu din birou.

Cunoștea foarte bine problemele grave: salubritatea, infrastructura rutieră, haosul din direcțiile și societățile subordonate, plus multe alte probleme de rezolvat urgent. Peste toate s-a suprapus și criza sanitară, iar nemulțumirea generală a fost amplificată.

Cum vede primarul Ploieștiului acest prim an de mandat și ce crede că va putea face în următorii trei, aflați astăzi, de la ora 13, în direct, la ObservatorulPh Live. Pe lângă lista lungă teme pe care i le-am pregătit, îi invităm pe ploieșteni să își spună părerea și să adreseze întrebări prin intermediul numărului de WhatsApp 0785075112, prin email redactie@observatorulph.ro sau prin facebook messenger Observatorul Prahovean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău