Marți, ora 13, la ObservatorulPH LIVE – dr. Dan Oprea, chirurg SJU Ploiești – Bolnavii noncovid, victimele nevinovate ale actualei crize sanitare

0

Sute de întrebări legate de situația bolnavilor noncovid, văduviți de servicii medicale corecte în spitalele de stat. Valul patru al pandemiei ridică numărul acestora, iar sistemul public de sănătate este incapabil să facă față situației.

Astăzi, în studioul ObservatorulPh LIVE, medicul Dan Oprea vine alături de Marius Nica și Claudiu Vasilescu pentru a vorbi deschis despre greutățile bolnavului cronic din România, cel care fără voia lui a ajuns să se teamă de internarea într-un spital de stat, mai ales într-unul mamut, așa cum este SJU Ploiești.

Ce se poate face pentru bolnavul noncovid, dacă se poate face ceva, cum ar trebui reorganizate spitalele din județ, care să preia din bolnavii covid, pentru a mai slăbi presiunea de pe umerii cadrelor medicale din SJU și alte teme de interes, marți, în direct, de la ora 13.

Cititorii noștri pot adresa întrebări prin intermediul numărului de WhatsApp 0785075112, prin email redactie@observatorulph.ro sau prin intermediul facebook messenger Observatorulph.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău