Povestea unei campioane mondiale: Tamara Costache LIVE VIDEO

0

În 1986, la Madrid, reușea să doboare un record mondial care nici până în zilele noastre nu a mai fost doborât de vreun alt român. Are, deopotrivă, în palmares nici nu mai știe câte medalii, 15 titluri naționale, 8 recorduri ale României și alte 4 europene.

În spatele ei se ascunde o poveste din care cu toții avem de învățat. Cum că totul se obține cu muncă, sacrificiu, perseverență și, mai ales, dăruire. Este povestea unei campioane, pe numele ei Tamara Costache, ploieșteanca ce a sfidat cancerul și care a ieșit mereu învingătoare din…cursa contra cronometru. Fluier de start, fluier de final, iar între i-a fost și îi este…viața!

Una care nu a fost mereu generoasă cu ea.  Destinul i-a fost greu, dar Tamara Costache nu și-a pierdut optimismul și dorința de a fi mereu un om mai bun.

A învins în lupta cu cancerul la sân, a acceptat ideea că nu va avea un copil al ei, și-a pierdut soțul, însă niciodată speranța. Acum, micile ei plăceri, dincolo de pasiunea pentru înot și dragul cu care antrenează, sunt filmele, muzica și… pescuitul sportiv.

VIDEO: Urmărește emisiunea Acasă, în Prahova, cu Tamara Costache aici:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău