Un pic mai fericiți. Hăinuțe de iarnă pentru copiii necăjiți din satul Brătășanca. Darurile au venit din partea Crucii Roșii Norvegiene

0

Numeroși copii din satul Brătășanca au primit hăinuțe de iarnă din partea Crucii Roșii Norvegiene, prin intermediul Crucii Roșii Prahova. Sunt copii proveniți din medii sociale defavorizate, scopul acțiunii fiind acela de reducere a abandonului școlar.

„A dărui este minunat. Dar atunci când o faci pentru copii frumoși și mai puțin norocoși, sentimentul este înălțător”, a spus Gabriela Rădulescu, președinte Cruce Roșie Prahova.

Nici familiile copiilor buni la învățătură, dar cu posibilități materiale precare, nu au fost uitate. Fiecare dintre acestea va primi, lunar, pe întreaga perioadă a anului școlar, bonuri de masă în valoare de 100 de lei.

Așa cum menționam, prin astfel de proiecte se încearcă diminuarea pe cât posibil a abandonului școlar cauzat de lipsurile materiale, dar și îmbunătățirea nivelului de trai al copiilor din mediul rural.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău