România împărțită în două. Proteste cu mii de oameni în București, Constanța și Timișoara, împotriva certificatului verde COVID

0

Peste o mie de  oameni s-au strâns în Piața Universității pentru a protesta împotriva certificatului verde COVID, certificat care împarte populația în două: vaccinată și nevaccinată. Protestatarii susțin că se simt discriminați și scandează și împotriva vaccinării copiilor. Proteste cu alte sute de participanți au loc, la această oră, și în Constanța și Timișoara.

În marș s-a mers către Ministerul Sănătății și cel al Educației, locul de adunare fiind Piața Universității. La ora actuală, protestatarii se îndreaptă în marș spre Guvern, purtând mesaje de genul: „Libertate!”, „ Rușine să vă fie!”, „Spunem NU vaccinării anti -COVID!”

Sunt prezenți oameni în vârstă, tineri, dar și familii cu copii. Sunt sute, mii de persoane care mărșăluiesc acum nu doar pe străzile din  Capitală, dar și în alte orașe mari din țară, precum Timișoara sau Constanța. Sunt prezenți, deopotrivă, și preoți care au ieșit din biserici cu crucile în mâini pentru a se alătura protestatarilor.

Conform ultimelor date, rata de infectare în Capitală este acum de 4,35 la mie.

6333 de noi cazuri de Covid au fost înregistrate în ultimele 24 de ore și 111 decese. Alți 1220 de pacienți sunt internați la ATI.

foto – mediafax

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău