Actorul Alex Cruceru vine în primul episodul din sezonul 2 al podcastului Generația lui John

0
Alex Cruceru, invitat, podcast, Generatia lui John

Primul episod din sezonul 2 al emisiunii podcast Generația lui John se difuzează luni, 20 septembrie 2021, LIVE pe Facebook Observatorul Prahovean. Invitatul este Alex Cruceru, un tânăr actor talentat și plin de energie.

„Salutare! Numele meu este Alexandru Cruceru. De-a lungul timpului m-am implicat în diverse proiecte artistice. Am terminat recent UNATC, teatru. De asemenea, am făcut ActoriedeFilm.Ro, școala de actorie a lui Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță.”

În ceea ce privește muzica, am făcut școala de muzică, unde am studiat pian, teorie muzicală și canto. Pe lână pian, știu să cânt la chitară, tobe și clarinet. De-a lungul timpului am cântat ca solist vocal în diverse trupe pop/rock. De asemenea, am compus diverse melodii.

„Ploiești este un oraș care îmi place foarte mult. Mi-ar plăcea să vin să joc sau să cânt aici. Mă leagă amintiri de acest oraș. Îmi place teatrul “Toma Caragiu” (trupa de actori, repertoriul, spectacolele).

Citește și: Povestea ploieștencei Luminița Drăgan: “Mi-am făcut curaj să-mi dau demisia și să-mi trăiesc alegerile după 31 de ani de corporație”

Când eram în școala generală am fost în acest oraș în excursie, unde am vizitat Muzeul Ceasului, Muzeul de Științe ale Naturii și Muzeul Caragiale. Mi-a plăcut mult și am învățat lucruri noi în urma acestor vizite. De asemenea, în Ploiești am filmat pentru un proiect.”

Citește și: Paul Olteanu, fondatorul Mind Architect, a vorbit pentru Miss Generația lui John despre frumusețea fără filtre – VIDEO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău