Cine este ploieșteanul care joacă într-un serial produs de Netflix alături de Catherine Zeta-Jones

0
wednesday imdb tim burton Romania

Ploieșteanul Victor Dorobanțu face parte din distribuția serialului “Wednesday”, continuarea poveștii din „Familia Addams”, în regia lui Tim Burton. În proiectul cinematografic joacă actori precum Catherine Zeta Jones, Jenna Ortega și Gwendoline Christie. Filmările se desfășoară integral în România

Cunoscut în primă fază pentru show-urile de magie și aparițiile televizate de la iUmor, Victor Dorobanțu a dat lovitura.

Citește și: Cei mai îndrăgiți roboți din filme vin la Ploiești Shopping City, în cadrul unei expoziții inedite

Magicianul este pe lista de distribuție a serialului Wednesday, serial care se va filma integral în România și va fi difuzat pe Netflix.

Victor Dorobanțu interpretează rolul “Thing” – adică mâna personajului Thing T. Thing, personaj atât de urât încât se vede doar o parte din acesta. Magicianul are onoarea de a juca alături de Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams).

În momentul de față, probabil pe fondul clauzelor de confidențialitate, Victor Dorobanțu nu a dorit să ofere mai multe informații despre această colaborare, însă internetul vorbește la liber despre fructuoasa oportunitate a ploieșteanului.

Citește și: Ploieșteanul Victor Dorobanțu, magicianul de la iUMOR, povestește drumul către succes – VIDEO

Un alt român care apare pe lista de distribuție a serialului este George Burcea. Aceasta joacă în rolul lui Lurch Addams. George Burcea este actorul pe care publicul l-a urmărit cu sufletul la gură în emisiunea “Ferma” de la Pro TV. Acesta este tatăl a două fetițe, mama fiind cunoscuta cântăreață Andreea Bălan).

Filmările serialului “Wednesday” vor dura aproximativ 6 luni de zile

Tim Burton va regiza și produce primul sezon al serialului “Wednesday”. Serialul are opt episoade și este scris de Al Gough și Miles Millar (Smallville). Personajele au fost create de caricaturistul Charles Addams în 1938 și au avut mai multe adaptări de-a lungul anilor (inclusiv filmul din 1993 Addams Family Values, cu Christina Ricci în rolul de Wednesday).

Surse:

https://deadline.com/2021/09/wednesday-gwendoline-christie-tim-burton-addams-family-netflix-series-1234833915/

https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/gwendoline-christie-addams-family-netflix-1235014300/

https://www.instagram.com/wcdncsday/

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău