S-a dat startul primei etape Miss Generația lui John. Votează frumusețea fără filtre!

0
etapa 1, miss generatia lui john, votare

Sunt 91 de candidate care așteaptă votul admiratorilor în prima etapă a concursului de frumusețe fără filtre, Miss Generația lui John. Votul continuă până pe data de 19 septembrie inclusiv, iar utilizatorii pot vota online, o singură dată, folosind adresa de e-mail.

Fetele înscrise în concurs sunt pline de emoții. Primele voturi au sunt deja afișate pe site iar acesta este semn clar că fetele se mobilizează pentru a câștiga simpatia susținătorilor.
Prima etapă se desfășoară până pe data de 19 octombrie inclusiv, iar publicul poate vota o singură dată pe baza adresei de e-mail.

Cei care votează sunt rugați să verifice și rubrica SPAM a căsuței de e-mail pentru a descoperi codul de validare a votului.

Cine merge mai departe în etapa a 2-a?

În urma acestei etape vor fi selectate să meargă în etapa cu numărul 2 doar 50% dintre candidatele care au obținut cel mai mare număr de voturi. În eventualitatea în care numărul de candidate nu este par, va fi acceptată încă o candidată (ex: 101 de candidate înscrise, la finalul etapei se vor clasa 50 + 1 candidată = 51 candidate cele mai votate).

În eventualitatea în care numărul de voturi pentru ultima candidată clasată în etapa următoare (etapa 2 în acest caz) este identic cu a următoarei/următoarelor candidate, se vor califica în etapa următoare toate candidatele care au strâns același număr de voturi.

Exemplu: Georgiana 20 voturi, Alexa 12 voturi, Diana 12 voturi, Elena 12 voturi, Ina 9 voturi – considerând că Alexa ar fi fost ultima candidată acceptată în următoarea etapă, se vor clasa Georgiana, Alexa, Diana și Elena, iar Ina va fi eliminată.

Doar jumătate dintre candidate merg în etapa a 2-a

La finalul primei etape aflăm cine sunt candidatele care merg către etapa cu numărul 2, etapă tot mai aproape de marea finală din data de 14 octombrie.

Intră chiar acum pe http://miss.generatialuijohn.ro pentru a vedea fetele participate și pentru a vota.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău