Sorin Petculescu este fotograful oficial al evenimentului din finala Miss Generația lui John

0
Sorin Petculescu, fotograf, Ploiesti

Unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din Prahova, profesor în fotografie și artist în adevăratul sens al cuvântului, Sorin Petculescu, se alătură proiectului Miss Generația lui John. Acesta oferă ca premiu o ședință foto profesională și este fotografului oficial al evenimentului din finala Miss Generația lui John.

Sorin Petculescu face tot posibilul să aibă o participare cât mai activă în comunitatea foto locală și națională prin participarea la expoziții și vernisaje de fotografie, organizarea și jurizarea de concursuri foto, participarea la prezentări, seminarii și ateliere de fotografie, apariții media și TV legate de domeniul foto.

Numele meu este Sorin, sunt născut sub semnul diafragmei și recunosc… sunt dependent de fotografie, frumos și lumină bună!, spune Sorin Petculescu

Ce părere are Sorin Petculescu despre frumusețea fără filtre?

Frumusețea nu are filtre! Frumusețea este exact ceea ce-ți bucură ochii și sufletul, orice te face să vibrezi și să reacționezi pozitiv. Orice te face să zâmbești, orice te face să rămâi pe loc și să privești, să-ți ții respirația, iar uneori ceea ce-ti face inima să sară peste o bătaie.

Dacă ne referim la oameni, frumusețea personală „fără filtre” este dincolo de frumusețea fizică (care poate fi aparent limitativă perceptiv), înseamnă personalitate, atitudine, candoare, naturalețe, originalitate, pozitivitate, seninătate, afecțiune, empatie, amuzament, încântare, speranță, satisfacție, curaj, calm și libertate. Frumusețea personală este reprezentată de toate acestea combinate.

Ce este frumusețea fără filtru? E doar frumusețe ! Pentru că nu poți să pui un filtru peste frumusețe. Frumusețea este o stare!

Mă puțeti urmări pe facebook: http://facebook.com/sorin.petculescu sau http://facebook.com/FotografiePloiesti, iar mai multe detalii despre cursurile și workshop-urile de fotografie, editare și videografie găsiți aici : Curs Foto Ploiești

Dacă vreți mai multe detalii despre mine și portofoliul meu, dacă aveți un proiect de fotografie și videografie comercială, marketing și promovare digitală, dacă vreți să aflați mai multe despre cursurile și workshop-urile mele de fotografie, vă aștept cu drag.

Prima etapă din Miss Generația lui John începe luni, 13 septembrie 2021.

Ultimele zile pentru înscrieri, aici: http://miss.generatialuijohn.ro/inscrieri

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău