Speak UP School continuă povestea Cursuri Copii Ploiești și Succes Personal

0

Când vine vorba despre educație pe plan local, de zece ani încoace, Centrul Educațional Cursuri Copii Ploiești și Succes Personal au venit în întâmpinarea a mii de cursanți – copii, adolescenți și adulți – ajutâdu-i să-și atingă obiectivele propuse. Cursurile de limbi străine și dezvoltare personală create, dezvoltate și promovate de cele două centre continuă să se plieze pe nevoile cursanților, de data aceasta sub un nou brand – Speak UP School – care le reunește și susține începând cu acest nou an școlar.

Pandemia nu a fost motiv de descurajare, din contră, a generat ambiția de a face lucrurile și mai bine

Deși atât anul trecut, cât și o parte din 2021 au stat sub semnul incertitudinii generată de pandemie, inițiatorii centrului educațional nu au lăsat garda jos și au continuat să ofere celor dornici să urmeze cursuri esențiale și activități originale aceeași calitate, naturalețe și susținere ca și până acum. Cu gândul la persoanele minunate care au avut încredere în ei ani la rând, au îmbinat cu succes activitățile din online cu cele din offline și au creat noi oportunități de învățare – cunoaștere – descoperire.

”Cursurile de limbi străine, atât de necesare celor mici, cât și adolescenților, au continuat și continuă cu aceeași dedicare și interes, de ambele părți. Putem spune că procesul educațional – chiar și cel promovat de noi în sfera non-formalului – a fost, în aceste vremuri pandemice, un test pe care l-am trecut cu brio, cu 10 dacă vreți.” (blog Cursuri Copii Ploiești)

Speak UP School duce mai departe povestea Cursuri Copii Ploiesti si Succes Personal

”Speak UP School continuă povestea scrisă și trăită în cei zece ani de Cursuri Copii Ploiești. În același mediu non-formal și cu aceleași metode moderne. Venim cu un nou concept, un nou vibe, transpuse în noul brand, Speak UP School. Ne dorim ca această energie creatoare să o transmitem în fiecare proiect în care ne implicăm alături de copii și să scriem un nou capitol din aceeași minunată poveste cu aceleași valori ce ne-au ghidat în cei zece ani, punând în centrul atenției copilul, ca o componentă esențială din triunghiul părinte – copil – profesor. Mergem mai departe cu o echipă extinsă de traineri tineri și entuziaști, cu aceleași valori, dornici să împartă cu copiii din cunoștințele și energia lor minunată. În continuare facem cursuri de limbi străine și multe activități de dezvoltare personală menite să aducă valoare celor din jur, comunității și, în mod special, copiilor care ne trec pragul. Continuăm povestea și evoluăm împreună, acum prin intermediul Speak UP School!” (Florentina Lungu – manager Speak UP School)

Oferta educațională Speak UP School  – ÎNSCRIERI AICI – din anul scolar 2021 – 2022 cuprinde cursuri de limbi străine pentru copii și adulți (engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, rusă), dezvoltare personală, dezvoltare financiară, citire rapidă, TV Junior, curs de fotografie, curs de teatru, club de lectură, examene Cambridge, tabere urbane intersemestriale și tabăra ARIELO – tabăra PRIETENIEI (tabără anuală).

Rămâi conectat cu Speak UP School prin intermediul site-ului, paginilor de Facebook, Instagram & LinkedIn, pentru a fi la zi cu cele mai proaspete informații și a afla în timp util detalii despre înscrieri la cursurile, atelierele și evenimentele găzduite de cel mai nou brand în materie de educație pentru copii, adolescenți și adulți.

 

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău