Bătrâna care trăiește într-o mizerie cruntă într-un bloc din Ploiești nu poate fi ajutată de primărie. Explicația autorităților

1

După ce observatorulph.ro a publicat cazul unei bătrâne care trăiește într-o mizerie cruntă într-un apartament din Ploiești, la solicitarea redacției noastre, conducerea Primăriei Ploiești a dispus efectuarea unei anchete sociale. Din păcate, în urma acestui demers, femeia a refuzat orice formă de ajutor, astfel încât își va duce traiul în aceleași condiții insalubre ca și până acum, spre disperarea vecinilor.

Locatarii unui bloc de pe strada Dealu cu Piatră din Ploiești ne-au sesizat că vecina lor, o femeie în vârstă, care nu are rude, cu mari probleme de sănătate, trăiește în condiții mizerabile.

”Este dezastru la dânsa în apartament! O mizerie de nedescris! Gunoaie peste tot, mâncare stricată, care atrage furnici, gândaci, șobolani. Nu am cuvinte să vă spun ce miros emană, mai ales acu, vara! E insuportabil! Am făcut sesizări la primărie și la DSP, dar nu s-a întâmplat nimic. Nu avem nimic cu biata femeie, dar ce vină avem noi, vecinii?” a fost mesajul unuia dintre vecini, care ne-a trimis și imagini din apartamentul respectiv. Acesta consideră că, dincolo de disconfort, biata femeie nu are nicio vină și necesită ajutor specializat. ”Ce putem face? O lăsăm să moară ca pe un câine?!” a fost mesajul unui vecin.

Observatorulph.ro a publicat detalii și imagini aici: O bătrână neajutorată trăiește într-o mizerie cruntă într-un apartament din Ploiești. Vecini disperați: ”Este dezastru! O lăsăm să moară ca pe un câine?!”- VIDEO

La solicitarea redacției noastre, conducerea Primăriei Ploiești a dispus efectuarea unei anchete sociale.

Din păcate, femeia a refuzat orice ajutor, așa cum reiese din documentul primăriei de mai jos:

 

 

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău