Drumul de la mare către casă, transformat în coșmar de CFR: ”Am făcut 14 ore de la Costinești la Ploiești!”

2

O cititoare ne-a povestit coșmarul prin care a trecut pe drumul de întoarcere de pe litoralul românesc acasă, la Ploiești. Călătoria a durat 14 ore, iar condițiile au fost oribile!

Mai multe trenuri au avut întârzieri uriașe, ieri, din cauza deraierii unui tren mărfar pe cea mai circulată rută CFR din țară: București-Constanța, la  intrare în Fetești. Recordul de întârziere l-a avut un tren în care s-a aflat și o ploieșteancă.

Aceasta ne-a povestit coșmarul prin care a trecut:

”Am plecat din Costinești la ora 16,30. Controloarea de bilete ne-a spus că a deraiat un tren și că vom ocoli prin Buzău, fără să ne spună cât va fi de mare întârzierea. Trenul s-a oprit în câmp, în zona Cernavodă, la mare distanță de locuințe. Am stat acolo opt ore! Nu am avut de unde să cumpărăm apă sau mâncare. În trenurile oprite acolo erau familii cu copii mici, unii chiar bebeluși!

Toaleta era oribilă, nu curgea nici măcar apă. Marele nostru noroc, dacă pot spune așa, a fost vremea. Dacă mai prindeam și caniculă, că trenul nu avea aer condiționat, vă dați seama prin ce am fi trecut? Am ajuns în gara din Ploiești în această dimineață, la ora 6,35, adică după 14 ore! Sunt frântă de oboseală, nu mi-am revenit nici după ce am reușit să dorm câteva ore”.

Femeia a plătit pentru bilet 72 de lei. CFR și-a cerut scuze pentru întârzieri abia astăzi!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Dupa titlu zici ca asta e situatia. Din articol reiese ca a fost un accident si nu e o regula sa faci 14 ore pe ruta aia.Femeia a avut ghinion, si atat.

  2. Înseamnă dle Adrian Ifrim că nu prea mergi cu trenul!Eu am fost în trenul R8658 de la Tulcea spre București care a luat foc pe la Jegălia(18.07.2021).Și era caniculă.La fel , fără toaletă funcțională, fără AC. JALE. Iar Rapidul care ne-a luat din câmp,la fel nu avea AC + pe 3 vagoane toaletele infundate și dădeau pe afară. CFR = dezastru!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău