Imagini dramatice de la operațiunea de salvare a copilului luat de ape în Prahova. Martor: ”Un băiat din sat și-a riscat viața, apoi au venit scafandri!”

0

Un copil de 10 ani a fost salvat, aseară, în ultima clipă de la înec, din fostul baraj de acumulare din localitatea prahoveană Poienarii Burchii. Un martor a povestit cum a fost evitată o tragedie datorită curajului unui tânăr de 30 de ani. Acesta și-a riscat viața și a sărit în apele învolburate pentru salvarea minorului. VIDEO la finalul textului.

Marți seară, un grup de copii cu vârsta cuprinsă între 10 și 15 ani a ajuns la fostul baraj de acumulare din localitatea prahoveană Poienarii Burchii, iar unul dintre ei a vrut să facă o baie, deși apa era învolburată din cauza precipitațiilor din amonte.

Din cauza curenților foarte puternici, copilul de 10 ani a fost luat de ape și, spre norocul lui, a reușit să ajungă în mijlocul cursului de apă, unde se afla un dâmb de pietriș.

Citește și Copil în vârstă de 10 ani, căzut în fostul baraj din Poienarii Burchii. Operațiune dificilă de salvare în Prahova

”Un tânăr de 30 de ani, care a auzit țipetele prietenilor, a sărit în apă și a înotat până la copilul epuizat, reușind să-l prindă înainte să fie luat iar de curenții puternici” ne-a povestit un cititor, martor la operațiunea de salvare, care ne-a trimis și imaginile de la finalul textului.

La scurt timp după ce a fost apelat serviciul de urgență, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, inclusiv scafandri.

După mai multe tentative eșuate din cauza curenților puternici, mai mulți angajați ai ISU Prahova au reușit să ajungă la cei doi, i-au legat cu frânghii și i-au adus în siguranță pe mal.

VIDEO – Imagini dramatice de la operațiunea de salvare a copilului luat de ape în Prahova

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău