Denisa Moise, mămică și antreprenoare: “Începând animația pentru copii, mi-am regăsit liniștea și am învățat să mă bucur din nou de viață”

0
Denisa Moise are 27 de ani, s-a născut în Ploiești și este mama unei fetițe în vârstă de aproape 5 anișori. Într-o lume a adulților, Denisa și-a dorit să aducă cât mai multă viață și culoare într-o lume tot mai gri și astfel și-a deschis un business care se ocupă de animație pentru copii. Experiențele de depresie pe care le-a avut în plină pandemie, hopurile profesionale și descurajările venite din partea oamenilor rău intenționați sunt doar câteva dintre evenimentele peste care a trecut cu brio. 

Denisa Moise are 27 de ani, s-a născut în Ploiești și este mama unei fetițe în vârstă de aproape 5 anișori. Într-o lume a adulților, Denisa și-a dorit să aducă cât mai multă viață și culoare într-o lume tot mai gri și astfel și-a deschis un business care se ocupă de animație pentru copii. Episoadele de depresie pe care le-a avut în plină pandemie, hopurile profesionale și descurajările venite din partea oamenilor rău intenționați sunt doar câteva dintre experiențele peste care a trecut cu brio.

Citește integral interviul cu Denisa Moise AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău