Cei trei copii din Podenii Noi, din familii cu venituri modeste, vor merge în tabără! Mulțumim cititorilor cu inimă mare!

0

David, Erika și Florina, cei trei elevi din Podenii Noi, cu rezultate bune la învățătură, ai căror părinți nu au bani să-i trimită în tabără, vor ajunge la Bran datorită generozității cititorilor observatorulph.ro. Vă mulțumim!

Observatorulph.ro a publicat ieri povestea a trei elevi din comuna Podenii Noi, care își doresc enorm să meargă în tabără, dar părinții lor nu au suficienți bani.

Detalii aici: David, Erika și Florina, trei elevi din Podenii Noi, cu rezultate bune la învățătură, nu pot merge în tabără din cauza lipsei banilor. Facem o faptă bună?

În urma articolului, mai mulți cititori, printre care și numeroși angajați ai rafinăriei Petrotel Lukoil din Ploiești au reacționat și au contribuit financiar la plata taberei de la Bran unde vor ajunge cei trei elevi.

”Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat pentru ca acești copii minunați să ajungă în tabără” a fost mesajul transmis de Iuliana Nedelcu, directorul școlii unde învață cei trei elevi.

Redacția observatorulph.ro mulțumește public tuturor cititorilor care au contribuit la fericirea copiilor!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău