Politicienii și-au pus pe facebook poze din perioada copilăriei – Cu cine semăna Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului

1

Este 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului. Ar fi bine ca spiritul copilăriei să nu ne părăsească niciodată, să își păstreze un loc în sufletul fiecăruia dintre noi. Poate așa am fi mai buni, poate nu am uita să zâmbim mai des, să ne bucurăm de lucruri simple.

Pe lângă clasicele urări de ziua copilului, unii dintre politicieni au acceptat provocarea de a posta pe paginile lor de facebook o fotografie de când erau copii și nimeni nu ar fi bănuit unde vor ajunge.

Chiar și președintele Iohannis a acceptat această provocare, însă imaginea postată este una din adolescență, când deja semăna izbitor cu Arnold Schwartzenegger. (foto la final)

Și apropos de asemănări, primarul Ploieștiului este deocamdată în preferințele noastre, în copilărie putând câștiga detașat castingul pentru filmul Veronica. Nu a fost să fie o carieră actoricească, Andrei Volosevici jucând acum rolul de primar al Ploieștiului. Provocarea continuă, așa că așteptăm și alți politicieni să posteze imagini din copilărie, iar noi ne vom ocupa de asocieri, tot în joacă 🙂 La mulți ani!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău