Polițiștii l-au reținut pe unul dintre agresorii lui Marinică, bărbatul din Cocorăștii Colț care s-a sinucis după ce a fost terorizat de doi minori

1

Unul dintre cei doi minori care au fost filmați în timp ce îl băteau și umileau pe un bărbat de 46 de ani, care și-a pus capăt zilelor săptămâna trecută, a fost reținut de polițiști. Acesta are 17 ani. Celălalt agresor a fost lăsat în libertate pentru că are doar 14 ani. Până ca observatorulph.ro să mediatizeze acest caz, cei doi agresori au fost doar amendați de polițiștii din comuna Brazi pentru injurii.

Observatorulph.ro a publicat, în exclusivitate, cazul dramatic al unui bărbat de 46 de ani, din Cocorăștii Colț, care s-a sinucis după ce a fost terorizat (bătut și umilit) de doi minori în vârstă de 14, respectiv 17 ani din comuna Brazi, unde victima lucra ca angajat al companiei de apă.

Cu o lună înainte să se spânzure în locuința familiei, Marinică a depus o plângere la poliție, polițiștii din Brazi amendându-i pe agresori pentru injurii (detalii AICI).

Bărbatul ar fi mers și la una dintre familiile agresorilor pentru a se plânge că este terorizat, fără succes însă.

Citește și Drama lui Marinică, băiatul din Cocorăștii Colț care și-a pus capăt zilelor pentru că nu a mai suportat umilințele. Tot satul știa ce pățea, însă nimeni nu a mișcat un deget! Ce a făcut Poliția???

După ce observatorulph.ro a publicat o filmare cu cei doi minori care l-au bătut și umilit pe Marinică, ancheta a luat o altă întorsătură.

Astfel, polițiștii l-au reținut ieri, pentru 24 de ore, pe agresorul de 17 ani, care va fi prezentat astăzi Parchetului cu propunere de arestare preventivă, instanța fiind cea care va decide măsura finală în cazul său.

Citește și Un tânăr din Prahova s-a sinucis după ce a fost terorizat de mai mulți tineri. Ultima bătaie încasată a fost filmată – VIDEO cu impact emoțional

Celălalt agresor, de 14 ani, a fost lăsat în libertate și va fi supus unor expertize în urma cărora se vor dispune măsurile prevăzute de legislație din cauza vârstei reduse.

Ultima bătaie încasată de Marinică luna trecută a fost filmată de un martor și ștearsă ulterior de pe Facebook, însă imaginile au fost salvate de un cititor și transmise redacției noastre și publicate mai jos:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău