Cum a fost prădată o tânără în parcarea de la Metro Ploiești. ”Mi-am luat gândul de la bani, îmi vreau doar actele înapoi!”

În ultima perioadă, în Prahova s-au înmulțit cazurile de tâlhărie și furt, unele comise cu violență. Din păcate, mulți dintre autori nu sunt identificați sau primesc pedepse cu suspendare. Cel mai recent caz este al unei tinere, care a rămas fără geantă în urmă cu trei zile în parcarea magazinului Metro din Ploiești.

Luni, 22 februarie, femeia și-a făcut aprovizionarea pentru magazinul alimentar pe care îl deține de la Metro și, fiind însărcinată, a fost ajutată de șoferul firmei pentru a încărca marfa în dubă.

Într-o fracțiune de secundă, un hoț a deschis ușa șoferului și i-a furat geanta de pe scaunul din dreapta în care avea bani și acte.

”Mi-am dat seama când m-am urcat la volan că nu mai era geanta. Am sunat la Poliție, au venit și au luat probe, am depus la secție și o plângere, însă suspectul surprins de camerele de supraveghere avea șapcă și mască, fiind foarte greu de identificat. De la bani mi-am luat gândul, dar am nevoie să-mi recuperez documentele. Așa că fac apel la cititorii dvs. și dacă le găsesc aruncate pe undeva să anunțe cea mai apropiată secție de Poliție sau să mă contacteze direct pe Facebook, a declarat pentru observatorulph.ro victima.

O altă ploieșteancă a fost bătută și tâlhărită. Autorul nu a fost prins

Reamintim că acum zece zile, o ploieșteancă a ajuns la spital după ce a fost victima unei alte tâlhării petrecută pe strada Eremia Grigorescu.

Comunicatul IJP Prahova:

Duminică, 14 februarie, în jurul orei 22:00, polițiștii Secției de Poliție nr. 3 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută de sex masculin ar fi deposedat o femeie de geanta personală, prin violență.

Din verificări a reieșit faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din Ploiești către domiciliu, o femeie ar fi fost deposedată prin violență de geanta personală.

Persoana vătămată ar fi fost lovită în zona feței. Bărbatul ar fi fugit apoi într-o direcție necunoscută.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas internată.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii întregii activități infracționale precum și pentru identificarea autorului, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

foto cu caracter ilustrativ

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău