De ce șoferul care a provocat accidentul de la Bucov va putea conduce și câțiva ani de acum înainte

Șoferul care a provocat ieri un accident rutier pe raza comunei Bucov, soldat cu rănirea a două persoane, după ce a ignorat semnul STOP dintr-o intersecție intens circulată, va putea conduce până la finalizarea cercetărilor din dosarul penal.

Chiar dacă permisul i-a fost reținut, șoferul se va putea urca la volan în baza dovezii eliberate de polițiști pe o perioadă de 15 zile.

Citește și O cameră de supraveghere a surprins momentul accidentului din Bucov-VIDEO

Pentru că în urma accidentului s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, șoferul care a provocat impactul în care au fost implicate trei mașini își poate prelungi dovada înlocuitoare a permisului de conducere din 30 in 30 de zile, la parchetul care va instrumenta cauza până ce instanța va da o decizie definitivă și irevocabilă.

Citește și Starea victimelor accidentului din Bucov. Noi imagini de la locul impactului

Așadar, având în vedere că un astfel de proces, care presupune mai multe expertize, atât tehnice ale mașinilor implicate, cât și medicale, fiind vorba de victime, poate dura și câțiva ani, șoferul respectiv va putea conduce o altă mașină în tot acest timp.

Imagini de la accidentul din Bucov. Trei mașini s-au izbit violent VIDEO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua, si eu am avut un accident rutier am fost lovita de autobuz, trantita la pamant si apoi calcata cu roata pesta picior. Procesul a durat 6 ani si ceva timp in care soferul a condus in tot acest timp iar eu m-am pensionat de invaliditate. Dar patronul firmei de transport era Consilier in Consiliul Judetean si am dus o lupta f. grea pentru ca soferul a fost baut, a fugit de la locul accidentului, politia a facut „cercetari si masuratori” intr-un alt loc nicidecum unde s-a intamplat accidentul in parcarea societatii unde lucram, si cu toate astea soferul a primit 1 an si 2 luni cu suspendare. Cu cat ai spatele mai bine asigurat esti protejat si dormi linistit pentru ca vei scapa nevinovat.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău