Concurs observatorulph.ro: Câștigă un curs de fotografie predat de Sorin Petculescu

Observatorulph.ro și Curs Foto Ploiești te invită la concurs. Premiul constă într-un curs de fotografie predat de fotograful profesionist Sorin Petculescu în Ploiești.

Ce trebuie să faci

Trimite până pe 1 februarie inclusiv datele tale de contact (nume, prenume, număr de telefon) și răspunsul la întrebarea : ”De ce îți dorești să urmezi un curs de fotografie?” pe adresa de mail redactie@observatorulph.ro sau la numărul de whatsapp 0726.221.596.

Câștigătorul concursului va fi desemnat prin  tragere la sorți și anunțat pe 2 februarie.

Atenție! Pentru parcurgerea cursului si pentru realizarea proiectelor si temelor avute pe perioada cursului este nevoie de un aparat personal. Poate fi orice model de DSLR, mirorless sau bridge, dar sa ofere posibilitatea de lucru in modul manual si sa aiba patina calda de blit (pentru utilizarea accesoriilor de studio)

Despre cursul de fotografie susținut de Sorin Petculescu

Cursul de fotografie se ține în Ploiești, în studioul propriu sau în locații tematice, depinzând de modulele abordate. Cursul durează 15-16 săptămâni și se lucrează în zilele de sâmbătă, începând cu ora 10. Între întâlnirile de curs vor fi teme individuale de lucru, grupele fiind formate din cel mult 10-12 cursanți.

Pe parcursul cursului este abordată teoria prin module dedicate (cu suport de curs în format digital) și practica foto în situații reale de fotografie. Mai multe detalii găsiți pe www.cursfotoploiesti.ro. sau pe www.facebook.com/CursFotoPloiesti.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău