- Publicitate -

Exclusiv. Protest al polițiștilor din Prahova, membri ai sindicatului Europol. Nu mai aplică amenzi, ci doar avertismente, chiar și șoferilor!

Data:

Distribuie articolul:

Înghețarea salariilor polițiștilor, măsură aprobată de Guvern, nu rămâne fără efecte. Polițiștii, membrii ai Sindicatului Europol, filiala Prahova, nu vor mai da amenzi pentru contravenții, ca formă de protest pentru o astfel de decizie. Lor li se alătură și alți membri de sindicat din Poliție care s-au alăturat acestui demers.

- Publicitate -

„Polițiștii membri ai Sindicatului Europol nu vor mai da amenzi, ci doar avertismente, în caz de contravenții. Este cazul încălcării normelor privind regimul circulației, apelurilor abuzive la 112, dar și în cazul contravențiilor privind nerespectarea liniștii și ordinii publică, cu precizarea că măsura protestului nu vizează faptele de natură penală. Avertismente vor da membrii de sindicat Europol, dar și alți membrii de sindicat din Poliție care s-au solidarizat cu modalitatea de protest demarată de Sindicatul Europol”, a declarat pentru Observatorulph.ro Cornelius Popa, președintele Sindicatului Europol, filiala Prahova.

Separat, președintele Europol, filiala Prahova, Cornelius Popa, a anunțat că, pe 20 ianuarie, în intervalul 10.00 – 12.00, va avea loc și un protest în fața Prefecturii Prahova, fiind demarate deja demersuri în vederea autorizării mitingului de către Comisia de avizare a adunărilor publice.

Reamintim faptul că nemulțumirea principală vizează măsura de înghețare a salariilor polițiștilor, ca urmare a măsurilor aprobate de Guvern.

- Publicitate -

Polițiștii din Europol, filiala Prahova, au protestat, nemulțumiți de decizia Guvernului de nerespectare a drepturilor salariale, și în ultima zi a anului 2020.

Citește și: Proteste ale polițiștilor la Ploiești împotriva înghețării salariilor LIVE VIDEO

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

2 COMENTARII

  1. Săracii de ei, au toate motivele să facă asta!
    Văd eu greșit sau marea majoritate a celor din imaginea afișată sunt niste burtoși supraponderali? Sunt morți de foame săracii. Ar trebui să realizeze în primul rând că, fiind bugetari, trăiesc (chiar foarte bine, ținând cont de veniturile REALE pe care le au în raport cu munca depusă) din banii contribuabililor pe care îi tratează cu aroganță, nonșalanță și dispreț și în cea mai mare parte, activitatea lor e caracterizată de o crasă ineficiență reflectată de toate știrile care au vreo legătură cu acest aspect.

  2. cat tupeu pe astia…dupa ce ca ies la pensie la 40 de ani fara sa faca nimic notabil (doar cara dosare prin inspectorate si sedii de politie), rusine sa le fie…astia sunt adevaratii votanti psd…mana intinsa la beneficii, munca 0 .

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Imagini cu puiul de delfin Baby de la unul dintre ultimele lui spectacole din Delfinariul Constanța [VIDEO]

VIDEO: Puiul de delfin Baby, născut în captivitate, a murit la delfinariul din Constanța. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la unul dintre ultimele spectacole în care Baby a încântat asistența cu un program de excepție.

Sala de lupte de la CS Petrolul Ploiești a fost renovată printr-o sponzorizare a Dosco România

Sala de lupte a Clubului Sportiv Petrolul Ploiești a...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Medicul Alin Scarlat: ”Iubirea este cheia longevității”

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Candidatura lui Mircea Geoană, susținută de Partidul România în Acțiune

Cum se va implica Partidul România în Acțiune la alegerile prezidențiale din toamnă
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -