Reacția managerului spitalului județean după imaginile de groază cu cadavrele aruncate în container: ”Îmi cer scuze public!” Ce măsuri a luat

După ce în presa locală au apărut imagini horror din spitalul județean Ploiești, cu cadavrele pacienților bolnavi covid aruncate într-un container, managerul unității medicale a reacționat.

Bogdan Nica, managerul spitalului județean de urgență din Prahova, a declarat pentru observatorulph.ro:

”Îmi cer scuze public pentru aparținătorii persoanelor decedate în spitalul județean și pentru imaginile total neplăcute apărute în mass-media. Capacitatea morgii spitalului este depășită de ani de zile și până acum nu s-au întreprins demersurile pentru a se depozita civilizat cadavrele, motiv pentru care am luat mai multe măsuri.

Am dispus o anchetă administrativă condusă de directorul medical pentru a identifica și sancționa abaterile de la deontologia profesională în acest caz.

Am solicitat Departamentului pentru Situații de Urgență o morgă mobilă.

Am demarat achiziția tuturor materialelor necesare pentru serviciul de anatomie patologică inclusiv pentru utilarea containerelor de depozitare a cadavrelor”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău