FOTO Într-un Ploiești sufocat de betoane are loc o amplă acțiune de plantare de arbori în cartierele MRS Residence

MRS Residence este unul dintre puținii dezvoltatori imobiliari din Ploiești, poate chiar singurul, care a ales să-și diminueze profitul, în beneficiul locatarilor pentru crearea de spații verzi și plantare de câteva zeci de mii de arbori.

Avantajul spațiilor verzi din cartierele MRS Residence Ploiești

În toate proiectele imobiliare derulate în Ploiești de MRS Residence un capitol important îl reprezintă amenajarea de spații verzi, inclusiv prin plantări masive de arbori ornamentali, precum:  tuia, picea conica galuca, juniperus, prunus laurocerasus; gard rosu berberis thunbergii, dar și copaci ajunși deja la maturitate din specii precum platani, tei, salcie, brad molid, brad molid argintiu, brad molid normandian, pin, larice, pruni rosii, ș.a.

Beneficiile spațiilor verzi sunt multiple. În primul rând crește calitatea vieții locatarilor, iar arborii protejează proprietățile de vânt și eroziunea solului, oferă umbră și răcoare în perioada caniculară, fiind adevărate insule de verdeață într-un oraș sufocat de betoane.

Practic, amenajarea de spații verzi a fost o prioritate pentru toate proiectele MRS Residence din Ploiești. Este vorba de SMART (ansamblul rezidențial din Bd. Republicii, 146-150), compus din 7 blocuri cu 366 de apartamente, dar și în cadrul proiectului VILLAGE, ce se desfășoară pe o suprafață de 40.000 mp, fiind compus din case duplex (deja locuite) și 7 blocuri cu alte 360 apartamente.

Cel mai mare complex de evenimente private, construit de MRS lângă Ploiești, va întrece toate așteptările

Un proiect special îl reprezintă Ramatuelle, cel mai nou dezvoltat de MARISTAR care cuprinde 4 saloane de nunti cu ieșire la DN1, lângă benzinăria ETU. Acesta va fi inaugurat anul viitor, fiind cel mai mare spațiu din Prahova dedicat organizării evenimentelor private. Va fi amenajat un decor natural feeric,  iar cele patru saloane de nunți vor avea vedere la lac și o arhitectură impresionantă.

Au fost puse la punct toate detaliile care emană eleganță și se contopesc cu elementele naturale, astfel încât nunta, botezul sau orice alt eveniment organizat aici vor emana rafinament și bun gust. Marea lansare este programată pentru primăvara anului 2021, iar proiectul va depăși cu siguranță toate așteptările.

Black Friday la MRS Residence Village: loc de parcare gratuit

Vineri, 20 noiembrie, clienții care semnează antecontractul de vânzare cumpărare pentru o locuință în cadrul proiectului MRS Residence VILLAGE primesc un discount de 2000 euro, întrucât locul de parcare va fi gratuit! Detalii pe site www.mrsresidenceploiesti.ro (P)

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596