Apelul disperat al unui ploieștean: ”De marți tot aștept rezultatul testului covid”

Tot mai mulți prahoveni testați pentru coronavirus, în urma apariției unor simptome ale covid, susțin că primesc rezultatul foarte târziu.

Este și cazul unui ploieștean, care a fost testat încă de marți și nici astăzi nu știe dacă este sau nu infectat cu coronavirus.

Sesizarea cititorului:

”Luni am început să mă simt mai rău și să rămân fără gust și miros. Am sunat la medicul de familie, care mi-a spus că sunt simptome de covid și să sun la 112 pentru a solicita un test, ceea ce am și făcut.

Marți a venit acasă un echipaj de la ambulanță, care a prelevat probe, iar de atunci tot aștept să fiu anunțat care este rezultatul.

Am sunat și la DSP Prahova, pe numerele de telefon afișate pe site, dar nu am reușit să vorbesc cu nimeni, chiar și după o oră de așteptare în apel”.

Reamintim că acest caz nu este singular. După ce observatorulph.ro a publicat săptămâna trecută articolul ”Mesajul disperat al unei prahovence cu simptome puternice covid: ”Miercuri am fost testată, dar nici până astăzi nu știu rezultatul. DSP Prahova nu răspunde la telefon!” pacienta a primit rezultatul, acesta fiind negativ.

Culmea, proba a fost prelucrată în aceeași de la recoltare, însă a durat cinci zile pentru ca rezultatul să fie trimis pacientei izolate la domiciliu de 9 zile (detalii AICI)

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596