Noi imagini cu dezastrul făcut de mafia rablelor din Bucov. Autoritățile se fac că nu văd bomba ecologică!

În ultimii ani, comuna Bucov s-a transformat într-o bombă ecologică. Sub pretextul dezmembrărilor auto, grupări infracționale s-au specializat în arderea deșeurilor pentru a scoate profit apoi la centrele de colectare a materialelor reciclabile. Astăzi le indicăm autorităților (poliție, primarie, garda de mediu) un alt loc unde sunt depozitate ilegal deșeuri auto, cu imagini și localizare pe google maps.

Recent, observatorulph.ro a publicat articolul O afacere mizerabilă și penală otrăvește aerul, solul și apa din Bucov, sub ochii autorităților. Imaginile dezastrului.

După apariția imaginilor, primarul comunei Bucov s-a eschivat, susținând că în perioada stării de urgență și de alertă nu mai are la dispoziție Poliția Locală, care a trecut în subordinea IJP Prahova, pentru a aplica amenzi.

În schimb IJP Prahova a răspuns solicitării printr-un document din care reiese că în urma controalelor din ultimii doi ani s-au aplicat două amenzi, una fiind în valoare de numai 500 de lei (Detalii AICI).

Astăzi, cu sprijinul unor cititori, publicăm noi imagini ale dezastrului pe care autoritățile se fac că nu îl văd, precum și locul exact unde se află bomba biologică:

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596